Connect with us

Telefoane Chinezesti

Leagoo S9 cu design de iPhone X, putem spune ca este o clona

Published

on

Leagoo S9 cu design de iPhone X, putem spune ca este o clona si asta numai in cazul in care cei de la Leagoo nu se razgandesc din nou.

Acum cateva zile spuneam intr-un articol ca acest Leagoo S9 va veni in 2018 cu display curbat. Vedeam acolo inclusiv cateva poze oficiale cu acest nou telefon sub brand Leagoo.

Este oarecum ciudat ce se intampla si asta deoarece Leagoo S9 primeste o noua infatisare. Si pozele pe care le observati mai jos sunt oficiale, vin direct de la producator.

Advertisement
Leagoo S9

Leagoo S9

Este adevarat ca nu vedem scris “Leagoo S9” pe telefon, nici pe acesta si nici pe cel prezentat anterior. Retineti ca informatiile vin direct de la companie si in ambele cazuri au mentionat “S9”.

Este posibil ca acestea sa fie totusi lansate in 2018, ramane de vazut sub ce denumiri. Pentru moment nu avem specificatii tehnice, ne putem da seama ca telefonul de mai sus seamana destul de mult cu in iPhone X. Interesant de stiut cum au obtinut acel “notch”, posibil din soft.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des