Acasă Stiri Android Si Noutati Cum se realizeaza un upgrade de hardware pe Allview X4 Infinity?

Cum se realizeaza un upgrade de hardware pe Allview X4 Infinity?

7
nofollow

Cum se realizeaza un upgrade de hardware pe Allview X4 Soul Infinity? Probabil ca ati auzit de aceasta caracteristica si tot probabil, ati auzit asta pentru prima oara in oferta Allview.

Ei aduc aceasta noutate impreuna cu seria “Infinity”. Practic, sunt 5 modele de telefoane, “L” reprezinta varianta de baza si “Plus” este cea de top.

 • X4 Soul Infinity L
 • X4 Soul Infinity S
 • X4 Soul Infinity N
 • X4 Soul Infinity Z
 • X4 Soul Infinity Plus

Pe site-ul oficial, modelul cel mai ieftin costa acum 799 lei si cel mai scump, 1999 lei. Toate telefoanele se remarca printr-un design modern si un display 18:9. Nu voi mai relua lista dotarilor pentru fiecare model in parte, am scris multe articole pe aceasta tema.

cum se realizeaza un upgrade de hardware pe allview infinity?

Un alt aspect este mai interesant acum. Daca ai deja un model inferior de Allview X4 Soul Infinity si vrei mai multa performanta, nu trebuie sa-l vinzi pentru a-ti cumpara un telefon mai bun. Este suficient sa-l trimiti catre service-ul Diangi si sa alegi un kit de upgrade.

Allview X4 Soul Infinity N allview x4 soul infinity n cum se realizeaza un upgrade de hardware pe allview infinity?

Iata cum se desfasoara intreaga procedura:

“X4 Soul Infinity vine cu 2 variante de procesor, 3 variante de memorie RAM si Flash si 4 combinatii de camera foto. Adica X4 Soul Infinity L, X4 Soul Infinity S, X4 Soul Infinity N si X4 Soul Infinity Z.

Pentru a avea un telefon mai performant este suficient sa optezi pentru o configuratie superioara. O poti avea prin achizitionarea kit-urilor cu solutii tehnice adaptate nevoilor tale.

Upgrade-ul va fi realizat foarte usor in service-urile Diangi. Costul operatiunii este format din diferenta de pret intre varianta pe care o detii si modelul la care doresti sa faci upgrade, la care se adauga 99 lei. Diferenta de pret este calculata luandu-se in considerare preturile produselor afisate pe www.allview.ro in ziua receptionarii produsului in service.

De exemplu, detii un smartphone X4 Soul Infinity S si doresti upgrade la X4 Soul Infinity N. Costul upgrade-ului va fi 1399 lei* – 1199 lei* + 99 lei = 299 lei.

In cazul in care doriti un upgrade hardware trimiteti urmatoarele informatii pe ticket.allview.ro:

 1. Nume si prenume
 2. Adresa de unde se poate ridica produsul
 3. Numar telefon si adresa e-mail
 4. Intervalul orar in care sunteti gasit de catre curier la adresa

Cand il trimiteti catre service, produsul trebuie sa fie insotit de certificatul de garantie si sa fie ambalat (ideal in cutia originala, daca nu intr-un ambalaj care sa il protejeze, in caz contrar clientul este responsabil de orice problema aparuta).”

7 COMENTARII

 1. Interesant, mi se pare o idee buna, in felul asta nu trebuie sa il vinzi cum ai spus tu, pentru un Upgrade, pentru ca oricum produsul tau isi pierde din valoare odata ce iesi cu el din magazin.

 2. Foarte frumos, pana acum nu am mai intalnit un producator sa ofere acest serviciu, in felul asta ramai cu vechiul telefon dar imbunatatit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here