baterie

Un leak fake…OnePlus 7 fara pic de notch

Un leak fake...OnePlus 7 fara pic de notch

Multe publicatii online au scris despre noi imagini cu un presupus OnePlus 7. Acesta au aparut astazi si ne sugereaza un telefon cu display curbat, fara notch si cam atat. Mai multe detalii nu primim. Inca nu a venit momentul sa discutam pe larg despre acest model, OnePlus 7 ar urma sa soseasca abia la inceputul verii.

Compania are programat un eveniment in cadrul MWC 2019, este vorba despre un model 5G, sunt insa slabe sanse sa fie vorba despre OnePlus 7Cel mai probabil, ne vor prezenta un prototip sau o versiune a lui OP 6T. Fotografia despre care discutam (aparuta pe twitter.com), este cea de mai jos si la prima vedere, pare a fi vorba despre un telefon ce ruleaza Oxygen OS. Sa fie oare OP 7, fara niciun fel de notch si cu o camera selfie ascunsa intr-un mecanism slider?

Un leak fake...OnePlus 7 fara pic de notch

Raspunsul il aflam daca ne uitam mai cu atentie la telefon si mai ales, la poza de mai jos:

Un leak fake...OnePlus 7 fara pic de notch

Si acum, ne uitam inca o data:

Un leak fake...OnePlus 7 fara pic de notch

Nu este decat un OPPO sau un VIVO intors, vedem pozitia complet nefireasca a butoanelor. Cel mai probabil, telefonul in cauza, ruleaza un custom ROM sau are aplicat un wallpaper si pictograme care ne duc cu gandul la un OnePlus 7. Nimic mai mult!