Acasă Stiri Android Si Noutati Un leak fake…OnePlus 7 fara pic de notch

Un leak fake…OnePlus 7 fara pic de notch

2

Multe publicatii online au scris despre noi imagini cu un presupus OnePlus 7. Acesta au aparut astazi si ne sugereaza un telefon cu display curbat, fara notch si cam atat. Mai multe detalii nu primim. Inca nu a venit momentul sa discutam pe larg despre acest model, OnePlus 7 ar urma sa soseasca abia la inceputul verii.

Compania are programat un eveniment in cadrul MWC 2019, este vorba despre un model 5G, sunt insa slabe sanse sa fie vorba despre OnePlus 7Cel mai probabil, ne vor prezenta un prototip sau o versiune a lui OP 6T. Fotografia despre care discutam (aparuta pe twitter.com), este cea de mai jos si la prima vedere, pare a fi vorba despre un telefon ce ruleaza Oxygen OS. Sa fie oare OP 7, fara niciun fel de notch si cu o camera selfie ascunsa intr-un mecanism slider?

oneplus 7

Raspunsul il aflam daca ne uitam mai cu atentie la telefon si mai ales, la poza de mai jos:

oneplus 7

Si acum, ne uitam inca o data:

oneplus 7

Nu este decat un OPPO sau un VIVO intors, vedem pozitia complet nefireasca a butoanelor. Cel mai probabil, telefonul in cauza, ruleaza un custom ROM sau are aplicat un wallpaper si pictograme care ne duc cu gandul la un OnePlus 7. Nimic mai mult!

REVEDEȚI PREZENTAREA
Rating
Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here