Connect with us

Cel mai tare Xiaomi de pana acum, lansare in cateva zile si nu putea fi decat un smartphone pliabil, aceste dispozitive au ajuns sa fie practic varfurile de gama ale producatorilor.

Nu stiu daca per total includ chiar cele mai bune componente si cele mai avansate, dar mecanismul de pliere si ecranul sunt unele dintre cele mai scumpe parti si cele mai pretentioase. Asta inseamna ca au necesitat o investitie mai mare, o dezvoltare atenta si o implementare perfecta.

Cel mai tare Xiaomi de pana acum, lansare in cateva zile

Rezulta un pret urias, dar si un smartphone de lux. Momentan, acest gen de telefon inca nu este pentru toata lumea si niciun producator nu a avut curajul sa lanseze (poate acesta?) un mid-range de acest gen, cred ca exista o singura explicatie.

Cel mai tare Xiaomi de pana acum, lansare in cateva zile

Nu are rost sa pui un procesor mid-range, putin RAM si un display mai slab pe un smartphone pliabil, practic nu renteaza, “nu se potrivesc” aceste componente. In momentul in care toata aceasta tehnologie complexa se va ieftini, poate ca vor aparea si astfel de telefoane cu pret mai mic. Insa, cred ca mai avem de asteptat.

Dar nu mai avem mult de asteptat pana cand Xiaomi Mix Fold 3 va vedea lumina zilei, asta se va intampla in data de 14 august 2023. Si se va intampla ca in trecut, adica nu va fi comercializat la nivel international, va ramane in China.

Cel mai tare Xiaomi de pana acum, lansare in cateva zile

“Cand vine vorba de telefoane pliabile, a fi subtire si usor nu este suficient. Ceea ce conteaza cu adevarat este asigurarea ca produsul nu prezinta nicio deficienta la capitolul caracteristici.

Acesta este aspectul care va determina viitorul telefoanelor pliabile. Noua noastra oferta, #XiaomiMIXFold3, defineste un nou standard pentru ecranele pliabile.” – Asta a declarat fondatorul companiei, Lei Jun.

Specificatiile tehnice complete le vom afla peste numai cateva zile, dar cred ca vor fi absolut exceptionale si ca producatorul nu a omis nicun aspect!

Citeste acum si;

In sfarsit, telefoanele incep sa primeasca Android 14, Samsung

sursa

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra, și sunt pasionat de acest domeniu. Misiunea mea este sa ajut cititorii sa inteleaga mai bine lumea in continua schimbare a tehnologiei mobile si sa le ofer sfaturi utile pentru a face cea mai buna alegere cand vine vorba de gadgeturi si aplicatii Sper sa nu te dezamagesc cu niciun articol! Lectura placuta!