Lenovo A1000 telefon ieftin in oferta Digi Mobil la abonament

Lenovo A1000 telefon ieftin in oferta Digi Mobil la abonament – Lenovo A1000 este unul dintre cele mai ieftine telefoane cu Android disponibile in oferta celor de la Digi Mobil, smartphone ce poate fi cumparat impreuna cu un abonament – Optim 2, 3, 5, Nelimitat si Complet, dar poate fi achizitionat si in rate.

Este interesant deoarece peste tot pe internet, Lenovo A1000 nu apare ca fiind un telefon mobil ci o tableta de 7″ cu rezolutie 1024×600! Oricum ar fi, vorbim in acest caz despre un telefon cu ecran de 4” de tip WVGA TFT-TN si rezolutie  800 x 480 px, 1GB RAM, sistem operare Android 5.0Lollipop, conectivitate Dual SIM, memorie interna 8 GB si 1GB RAM, camera foto de 5MP si secundara de 0.3MP, acumulatorul fiind unul cu o capacitate de 2000 mAh Li-Po.

Procesorul este un MediaTEK Quad Core ce ruleaza la frecvente de 1.3 GHz si are un pret de 269 lei. Cred ca devine astfel cel mai ieftin telefon cu Lollipop de pe piata si procesor quad core, un model asemanator dar ceva mai slab dotat este si Allview A5 Easy.

5guy

Articolul continua dupa reclama:

Sigur te intereseaza si:

More from Cosmin

How its made! Facem o vizita in fabrica Ulefone, modelul Metal

How its made! Facem o vizita in fabrica Ulefone, modelul Metal si...
Citeste tot

17 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *