Probabil unul dintre cele mai bune telefoane ale momentului si cu siguranta la ora actuala poate cel mai ciudat, LG G Flex 4G, poate fi comandat si la noi in tara prin intermediul eMag.

Cel mai important aspect al acestui terminal este ecranul, un panou usor curbat ce urmeaza curbura naturala a fetei  sporind calitatea vocii si a sunetului prin reducerea distantei dintre difuzoare si gura sau ureche. Nu este singurul astfel de telefon existent pe piata, Samsung Galaxy Round avand si el un ecran usor curbat, insa fata de LG ecranul lui Galaxy Round se curbeaza de la stanga la dreapta dispozitivului. Sunt curios cum sta in buzunar un astfel de telefon…

1

Revenind la LG G Flex trebuie mentionat faptul ca pretul acestui telefon la eMag este de 3.399 lei (ianuarie 2014) si ca este dotat cu un procesor puternic de tip Qualcomm Snapdragon 800 / quad core la 2260 MHz, 2 GB memorie RAM ecran de 6 inci cu rezolutia HD, de tip Curved POLED, camera foto principala de 13 MP si secundara de 2.1 MP, baterie de 3500 mAh si conexiuni multiple precum GPS, HDMI, Bluetooth, GPS, NFC dar si tehnologie 4G.

pret

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

I agree