Acasă Stiri despre telefoane

Huawei P50 Pro apare intr-un clip video pe YouTube

0

Huawei P50 Pro apare intr-un clip video pe YouTube si cred ca este vorba despre un telefon de tip “dummy”, adica fara componentele interne. Dar chiar si asa, ne dam seama despre design. Unul pe care deja il stiam. Deci, practic nimic nou la orizont.

Cu toate ca acest clip video are numai 13 secunde, sunt suficiente pentru a remarca modulul camerelor foto. Acesta este cel ce ne atrage si putem spune ca impresioneaza. O face deoarece nu seamana cu nimic altceva, un concept unic.

In total sunt 5 senzori foto si ma astept ca acestia sa fie de cea mai buna calitate. Calitate care se va vedea in pozele capturate, probabil mai putin in clipurile video. Am observat ca telefoanele Huawei stau excelent la fotografie dar nu atat de bine la video. Este ceva ce am remarcat personal.

 

Numai 3 zile ne mai despart de lansarea programata in data de 29 iulie 2021, este cea mai intarziata lansare a seriei “P” de la Huawei. Revenind putin la camere, este posibil ca acestea sa aiba acceasi distanta focala cu cea de pe Mate 40 si P40 PRO.

Senzor telephoto de 125mm ce este capabil de zoom optic 5X si inca o camera ultrawide de 18mm. Sony IMX800 de 1 inch ar urma sa fie senzorul principal. IMX800 este primul senzor foto de 1 inch destinat telefoanelor mobile. 

Se pare ca Huawei P50 PRO va avea procesorul Kirin 9000, insa nu este exclus sa apara si unitati cu Snapdragon 888. Sunt zvonuri care sustin ca P50 (fara PRO) va veni echipat direct cu SD888. Din pacate, sanse spre zero pentru un Android cu Google Play Services, adica va fi un telefon nu chiar atractiv (pentru unii) din acest punct de vedere.

Sa aiba ca sistem de operare full Harmony OS? Mai multe detalii in ziua lansarii, sunt mega curios in legatura cu pretul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.