Acasă Comparatii telefoane mobile cu Android

LG G Flex vs Evolio X5 Vs Bluboo xTouch, test video

7

LG G Flex vs Evolio X5 Vs Bluboo xTouch, test video – Daca va intrebati ce cauta acel LG G Flex in clipul video, nici eu nu stiu 😉 dar vorbind serios, la inceput l-am pus chiar din curiozitate langa cele doua si in timp ce faceam testele chiar mi-am dat seama ca este mai mult decat interesanta comparatia si ciudata.

Am sa va spun si de ce:

Aparent, Bluboo Xtouch este cel mai puternic telefon dintre toate, avand un procesor octacore si 3GB RAM. Evolio X5 este tot un octacore dar cu 2GB RAM, in timp ce LG G Flex pare a fi cel mai slab dintre toate prin procesorul sau quadcore si cei 2GB RAM.

Untitled

Insa, daca analizam mai in detaliu si ne uitam pana la finalul clipului vom vedea ca LG G Flex a iesit invingator in toate testele din clip, ceea ce inseamna ca nu intotdeauna 3GB RAM plus octacore = superior! Si va zic si de ce:

PROCESOR LG G FLEX HD6″ -> Qualcomm MSM8974 Snapdragon 800 – quad core 2.26 GHz Krait 400 / Adreno 330 (placa grafica)

PROCESOR BLUBOO XTOUCH FHD 5″->  64bit MTK6753 octa core 1.3 GHz /  Mali T720 (placa grafica)

PROCESOR EVOLIO X5 HD 5″->64Bit MTK MT6753  octa core 1.3GHz / Mali T720 (placa grafica)

Inca o dovada ca nu trebuie sa ne orientam neaparat dupa scorurile obtinute in AnTuTu de anumite telefoane si iata cum LG G Flex care este cel mai batran dintre restul modelelor din test face o figura buna si un quad core mai vechi impreuna cu o placa video de calitate pot pune in dificultate telefoane cu ansamblu hardware aparent mai performant si mai nou.

Deci: un telefon mai vechi poate fi mai performant si sa ruleze absolut fara probleme fata de un telefon aparent mai performant si cu RAM mai mult? Conteaza scorul in AnTuTu atat de mult?

Raspunsurile in clipul de mai jos:

[wpsm_video]https://www.youtube.com/watch?v=cNvr_5oKtQY&feature=youtu.be[/wpsm_video]

Dovada excelenta ca un telefon cu un ansamblu hardware mai de calitate si bine optimizat poate pune probleme unuia aparent mai performant si ca un octa core nu este intotdeauna ceva excelent daca nu este optimizat cu cap!

7 COMENTARII

  1. Era de asteptat 🙂 LG-ul face parte din clasa premium, adica calitate. Ceilalti 2 producatori sunt producatori de nisa… .Si telefoanele sunt ca masinile, vrei viteza acceleratie atunci consumul este mare si telefoanele vrei performanta ai nevoie de frecvente mari…

  2. Hey! Crezi ca e posibil ca in urmatoarele video uri sa faci un unboxing la blu life one x?
    Si daca poti face poate reusesti sa ii faci si o comparatie cu evolio x5 sau ulefone paris
    Meultumesc anticipat

  3. Cosmine o comparatie la nivel software si performante intre Ulefone Paris si Evolio X5 nu ar fi interesanta ? Asta sa vedem daca interventia celor de la Evolio asupra android-ului are impact negativ sau pozitiv asupra performantelor de orice fel

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.