Acasă Stiri despre telefoane Instalare TWRP si Root UleFone Be Touch 2

Instalare TWRP si Root UleFone Be Touch 2

2

UleFone Be Touch 2 este un telefon performant, cu un procesor MTK6752 de 1,7Ghz, 3 GB de RAM si GPU Mali-T760, mai multe detalii AICI.
Folosirea necorespunzatoare a  acestui tutorial poate duce la pierderea garantiei (daca aveti), sau alte defectiuni,   androidro.ro   nu isi asuma raspunderea pentru eventualele defectiuni survenite in urma folosirii acestui tutorial!
Daca ceva merge prost dupa istalare, aveti aici firmware-ul oficial si instructiuni de instalare!

Pentru a avea acces root, mai intai trebuie sa instalam TWRP Recovery pe telefon. Pentru asta avem nevoie de:
SP Flash Tool
USB VCOM Drivers instalate – tutorial aici
TWRPBETouch2.rar
UPDATE-SuperSU-v2.46.zip , care il vom pune pe cardul SD al telefonului.

Mai intai, ne asiguram ca avem USB Debugging activat. Dezarhivam TWRPBETouch2.rar si punem folderul intr-un loc accesibil.
Deschidem SP Flash Tool, click sus pe Options (1) , intram in tab-ul Download si bifam USB Checksum.
Untitled3
Revenim in SP Flash Tool si incarcam Scatter file (2), selectam MT6752_Android_scatter.txt din folderul TWRPBETouch2 pe care l-am dezarhivat la pasul anterior.
Ne asiguram ca doar casuta recovery este bifata (3), apoi dam click pe zona de la capatul randului recovery (4) si selectam din folderul TWRPBETouch2 fisierul recoverye.img
Ne asiguram ca in meniul (5) este selectat Download Only, apoi dam click pe Download (6), inchidem telefonul, si apoi il conectam inchis la PC, va icepe procesul de scriere.
Untitled1
Dupa ce se finalizeaza procesul, deconectati telefonul si intrati in modul Recovery prin apasarea Vol+ si Power simultan.

Vom selecta Install si vom instala fisierul UPDATE-SuperSU-v2.46.zip, pe care l-am pus la inceput pe cardul SD al telefonului.
Rebootam telefonul. Telefonul ar trebui sa fie rootat. Verificati daca in meniu apare aplicatia SuperSU, si verificati daca aveti Root folosind aplicatia Root Checker disponibila in Google Play.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.