Acasă Comparatii telefoane mobile cu Android Lg G3 Sau Htc One M8 – Comparatie

Lg G3 Sau Htc One M8 – Comparatie

0

Lg G3 Sau Htc One M8 – Comparatie

Vorbim aici despre cele mai bune telefoane cu Android ale momentului, probabil si cele mai bune telefoane inteligente disponibile la ora actuala. Unul dintre ele cu siguranta va lua titlul de cel mai bun telefon al anului 2014.

Nu cred ca iPhone 6 ce se va lansa in toamna acestui an va depasi la capitolul specificatii tehnice telefoanele din titlu mai ales daca ne gandim ca LG G3 dispune de un ecran cu o rezolutie fantastica – True HD IPS + LCD cu rezolutia 1440 x 2560 pixels si 534 ppi.

Deja pe Youtube au aparut clipuri in care utilizatorii compara aceste modele de telefoane. In cele ce urmeaza, veti putea vedea un astfel de clip, iar mai jos va prezint un tabel comparativ.

[ultimatetables 16 /]


Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here