Acasă Stiri despre telefoane LG G4 la Orange, iata preturile si abonamentele

LG G4 la Orange, iata preturile si abonamentele

0

Cel mai nou si mai performat telefon al celor de la LG, modelul G4 ajunge astazi in oferta celor de la Orange, companie ce vinde telefonul fie la liber fie impreuna cu un abonament de date nou sau prelungirea contractului.

Astfel, LG G4 la Orange are un pret de 655 E la liber, adica 2947 lei iar 255 E impreuna cu cel mai scump abonament al lor, Pantera 41 – 255 E inseamna aproximativ 1150 lei, bani pe care va trebui sa-i platiti la cel mai scump abonament urmand ca apoi sa achitati lunar taxa de abonament de 41 E, adica 185 lei/luna.

adr

Cam acesta ar fi cea mai ieftina modalitate de a intra in posesia unui LG G4 daca vi-l doriti si nu vreti sa mai asteptati putin pana mai scade pretul acestui telefon. LG G4 poate fi achizitionat la Orange si daca va prelungiti abonamentul pe o perioada de 2 ani de zile, caz in care este posibil sa beneficiati de o oferta mai buna daca sunteti client vechi si aveti ceva puncte la ei.

Daca vreti totusi telefonul dar impreuna cu un abonament mai ieftin, aveti posibilitatea sa-l achizitionati impreuna cu abonamentul Fluture 11 EUR/luna dar va trebui sa platiti pe telefon 559 E, adica 2515 lei.

Pe site-ul orange.ro puteti vedea oferta completa si sa va configurati abonamentul asa cum doriti. Cu siguranta in perioada urmatoare preturile pentru LG G4 vor mai scadea de indata ce telefonul va ajunge la marile magazine online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.