Connect with us

Stiri despre telefoane

Noutate in Facebook, Instagram si WhatsApp, apar presonajele AI

Published

on

Noutate in Facebook, Instagram si WhatsApp, apar presonajele AI si utilizatorii pot interactiona cu acestea prin intermediul inteligentei artificiale. Meta, compania mama, spune ca cele 28 de personaje reprezinta numai inceputul si pentru moment, ele sunt disponibile utilizatorilor din SUA.

Insa, ne astaptam in curand sa ajunga si in alte regiuni. Anuntul a fost facut in cadrul evenimentului Meta Connect si marcheaza un moment definitoriu in evolutia platformelor de social media.

Ceea ce este cu adevarat impresionant este modul in care Meta a abordat acest proiect pentru aceste retele de socializare, inclusiv WhatsApp. Nu sunt doar niste “boti” simpli, ci adevarate personaje create cu ajutorul tehnologiei AI, fiecare cu o personalitate si interese proprii.

Advertisement

PersonajNume de Utilizator
Alvin the Aliengreetingsalvin
Amberamberthedetective
Angietrainwithangie
Beccadogloverbecca
Billieyoursisbillie
Bob the Robotrobotakabob
Brianhellograndpabrian
Brugameonbru
Carterdatingwithcarter
Cocococosgotmoves
Dungeon Mastermeethedungeonmaster
Dylancraftwithdylan
Izzyizzythedreamer
Jadejadeonthebeats
Jane Austenjaneaustenpen
Leolevelupwithleo
Lilylilysliterarycorner
Livhimamaliv
Lorenaglobetrottinglorena
Luizdontmesswithluiz
Maxcookwithmax
Perrygolfwithperry
Sallygoodtimesal
ScarlettchatwithScarlett
Tamikasailortamika
Thaliaplaywiththalia
Victorzerotovictor
Zachcomedyzach

Utilizatorii nu doar ca vor putea sa interactioneze cu aceste entitati, dar si sa aprofundeze anumite domenii de interes. Spre exemplu, daca esti pasionat de dans, poti sa interactionezi cu Charli D’Amelio, personajul AI.

Unul dintre aspectele care dau greutate acestui proiect este parteneriatul cu personalitati celebre pentru a da viata acestor personaje AI. Desigur, acestea nu sunt reprezentarile directe ale persoanelor reale, dar incorporeaza elemente care le fac recunoscibile si, in acelasi timp, atragatoare pentru public.

Advertisement

Initiativa Meta de a introduce personaje AI in platformele sale de social media nu este doar un gimmick, ci un pas inainte in intelegerea si utilizarea inteligentei artificiale in viata de zi cu zi. Este o evolutie naturala care vine la pachet cu numeroase oportunitati, dar si cu intrebari etice si tehnologice ce vor necesita raspunsuri pe masura ce tehnologia avanseaza.

sursa

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement

Citite des