Connect with us

Stiri despre telefoane

LG lanseaza un televizor “invizibil”, transparent: LG SIGNATURE OLED T

Published

on

La CES 2024, LG Electronics a introdus un nou model de televizor, LG SIGNATURE OLED T, care se remarca in mod clar prin caracteristicile. De departe, cea mai interesenta este data fix de transparenta!

De ce am avea nevoie de un televizor transparent, o bucata de sticla? Nu stiu, poate ca asa trebuie sa fie si poate ca acesta va fi viitorul.

Posibil sa fim putin sceptici acum, in perioada in care ecranele sunt fix invers, adica negre. Dar de salutat aceasta lansare in premiera mondiala si sa vedem despre ce este vorba.

Advertisement

LG SIGNATURE OLED T

Acest gadget (practic aproape invizibil) cred ca reprezinta un pas inainte in tehnologia display-urilor, combinand un ecran OLED 4K transparent cu capacitatea LG de a transmite video si audio fara fir.

Caracteristici cheie ale LG SIGNATURE OLED T:

Ecran Transparent OLED: LG OLED T are un ecran transparent OLED 4K, care ofera o imagine de inalta calitate si o integrare armonioasa in orice mediu de locuit, poate mai putin intr-o garsoniera ­čśë

Tehnologie Wireless: Tehnologia de transmisie video si audio fara fir a LG permite utilizatorilor o flexibilitate sporita in amplasarea televizorului, fara constrangerile legate de cabluri.

Design Inovator: LG OLED T este conceput pentru a se armoniza cu decorul, fiind practic invizibil cand este oprit, cred ca iti da un sentiment de deschidere si spatiu.

Advertisement

Plasare Flexibila: Datorita ecranului sau transparent si tehnologiei wireless, LG OLED T poate fi plasat in diverse locuri in camera, inclusiv ca separator de spatiu sau in fata unei ferestre, fara a obstruc╚Ťiona vederea.

Multiple Optiuni de Instalare: LG OLED T ofera posibilitati variate de instalare, inclusiv stand-alone, montare pe perete cu optiuni de personalizare adi╚Ťionale.

Experiente de Vizualizare Duala: Televizorul poate functiona atat ca un display transparent pentru arta si imagini, cat si ca un ecran OLED obisnuit, cu un contrast superior si culori vibrante.

Advertisement

televizor transparent lg

Procesor AI Alpha 11: Noul procesor ofera performante AI de patru ori mai mari, imbunatatind semnificativ calitatea imaginii si viteza de procesare.

Utilizari Creative: Cu functiile sale de display transparent si opac, LG OLED T deschide noi posibilitati de divertisment si de utilizare in spatii de locuit.

Park Hyoung-sei, presedintele LG Home Entertainment Company, a subliniat ca LG SIGNATURE OLED T reprezinta o realizare remarcabila in inovatia orientata spre consumator, oferind experiente de vizualizare inedite si o calitate a imaginii imbunatatita, care redefinește potentialul televizoarelor in viitor.

Nu am gasit date legate de pret si comercializare, posibil sa fie vorba despre un prototpip sau ceva de genul acesta. Oricum, sud-coreeni de la LG sunt printre cei mai tari in domeniul televizoarelor.

Advertisement

Mul╚Ťumesc pentru vizit─â! Scriu cu pl─âcere pe acest site ╚Öi o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement

Citite des