Connect with us

Honor 90 Pro apare intr-o prima imagine reala si observam un design de-a dreptul luxos, este un telefon inedit si parca nu seamana cu nimic de pe piata.

Observam numai partea din spate, una cat se poate de moderna, practic carcasa este impartita in doua si ai impresia ca se poate plia de la mijloc. Zona camerelor foto redesenate si nu putine telefoane au camerele foto integrate intr-un modul ce nu este circular.

Modelul Honor 90 Pro este in partea dreapta in imaginea de mai jos, langa el il vedem pe Honor 90 cu un aspect ceva mai comun.

Lux pe Honor 90 Pro si camera de 200MP

Ambele telefoane mobile par a fi subtiri si cred ca vor integra ecrane curbate. Varianta mai scumpa va integra un senzor principal de 200 MP, ar fi vorba despre ISOCELL HP3 produs de Samsung si regasit pe varianta anterioara a acestui telefon.

Procesorul va fi un Snapdragon 8+ Gen 1, flagship al anului 2022, incarcarea rapida, la 90W. Ambele terminale vor fi lansate la finalul acestei luni, mai exact in data de 29.05.2023. Modelul anterior (foto jos) a fost lansat la finalul anului trecut si are display usor atipic, sunt prezente 2 camere de selfie.

Lux pe Honor 90 Pro si camera de 200MP

Acesta are un display OLED cu diagonala de 6.78 inch, curbat si rezolutie 1224 x 2700 pixeli, foarte probabil ca acestea sa fie si specificatiile noii versiuni. Procesorul este tot un Snapdragon 8+ Gen 1 (fabricat 4 nm), practic nu va fi un upgrade considerabil, dar va fi un smartphone aratos.

via

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra, și sunt pasionat de acest domeniu. Misiunea mea este sa ajut cititorii sa inteleaga mai bine lumea in continua schimbare a tehnologiei mobile si sa le ofer sfaturi utile pentru a face cea mai buna alegere cand vine vorba de gadgeturi si aplicatii Sper sa nu te dezamagesc cu niciun articol! Lectura placuta!