Acasă Stiri despre telefoane Explicatia Samsung, de ce nu ofera incarcatoare pentru S21

Explicatia Samsung, de ce nu ofera incarcatoare pentru S21

4

Este o explicatie oarecum bizara, nici nu stim ce sa credem. Insa, conform sursei citate, mai jos va las declaratia facuta de catre Federico Casalegno, Senior Vice President – Experience Planning samsung. 

Declaratia aceasta fost facuta in timpul evenimentului de ieri, atunci au fost prezentate noile modele de telefoane flagship produse de Samsung. Iata declaratia lui, urmata de traducere:

“We learned that more and more Galaxy users want to make a sustainable choice in their lives for a better future. For instance, many of our users prefer to reuse their current chargers and earphones, and to leave the new ones in the box unused.

This planet is a home we all share and we at Samsung are doing our part to leave it better for future generations. With your preferences and planet in mind, we’re proposing a way to prevent these unused items from piling up in your draws.

Your S21 device will come with a USB-C cable that’s compatible with many of your other devices, and our chargers will remain available for anyone that wants one at a new lower price.”

Am aflat ca tot mai mulți utilizatori de telefoane din seria Galaxy, doresc sa faca o alegere durabila in viața lor, pentru un viitor mai bun. De exemplu, mulți dintre utilizatori prefera sa iși reutilizeze încarcatoarele și caștile pe care deja le detin si pe cele noi sa le lase in cutie.

Planeta noastra este o casa pe care o impartasim cu toții și noi, la Samsung, facem tot ceea ce putem mai bine pentru a o lasa curata generațiilor viitoare. Avand in vedere preferințele și planeta, propunem o modalitate de a preveni acumularea acestor obiecte neutilizate.

Telefoanele din gama S21 vor veni cu un cablu USB-C care este compatibil cu multe alte dispozitive, iar incarcatoarele noastre vor ramane disponibile la preturi scazute, pentru oricine dorește unul.

Deci, tot noi utilizatorii suntem oarecum responsabili ca Samsung nu mai pune accesorii in cutie. Asta deoarece oricum nu le utilizam si apoi, planeta noastra trebuie pastrata curata. Asa este, fara dubii. Dar nu cumva este si o strategie prin care utilizatorii sunt nevoiti sa plateasca in plus si astfel, mai creste putin profitul Samsung?

Daca tot ne spun ca preturile incarcatoarelor vor fi mici, de ce nu le-au pus in cutie ca pana acum? Tot se fabrica extra accesorii si automat, poluare exista. Sa nu uitam ca pentru a ne bucura de o incarcare rapida si mai ales pe un telefon ce ajunge sa coste pana la 7000 de lei, trebuie sa cumparam un incarcator original.

Mai exact, cu un charger de 20 de lei din piata, nu vei face nimic. Si tot nimic nu vei face cu chargerele produse de alte companii, ai nevoie de ceva original. Deci, banii se intorc la Samsung. Cred ca primul drum pe care un client de S21 trebuie sa-l faca, este acela la magazinul de accesorii originale! Telefoanele nu se mai livreaza nici cu casti.

Castile lor erau unele foarte bune, chiar le folosesc impreuna cu telefonul meu, un OnePlus. Sa intelegem ca va trebui sa le cumparam si pe acestea, deci ele tot exista, tot se fabrica, tot distrug planeta….dar trebuie sa scoatem din buzunar alti bani, bani care ajung la Samsung.

via

Scriu cu placere pe acest site ;) Telefonul meu de zi cu zi, este un OnePlus 7 PRO. Lectura placuta!

4 COMENTARII

  1. Daca ii preocupa planeta sa puna la vanzare cu si fara, iar cumparatorul sa aleaga. Sau sa puna la dispozitie o metoda foarte simpla de a cere la achizitie accesorii originale la pret modic (totusi e vorba de un flagship de 7000 lei). Mai ales ca multi nu au avut Samsung inainte si nu neaparat din aceeasi gama.
    Un incarcator in plus sau niste casti nu strica nicodata – duci incarcatorul vechi la birou sau il iei cu tine cand mergi in excursie (daca il uiti sau daca priza nu e standard si se cracaneaza stecherul nu-ti pasa).

  2. o mica corectie: incarcatoarele aftermarket nu sunt prin definitie o porcarie, asa cum ai subliniat puternic. la 20 lei cumperi o porcarie, normal, dar poti cumpara un charger extrem de bun, performant si durabil de la producatori de renume, cum ar fi Anker, Goui, etc. si la preturi mai mici decat cele originale. si hop, profitul Samsung (pe care l-ai invocat) de pe urma chargerelor vandute dispare si intra in buzunarul altor producatori mai mici.

    • Nu sunt porcarii, iti faci treaba cu ele. Dar nu le poti compara cu ceva original! Vrei charger rapid special pentru un anumit model, platesti 150 lei. Cel de 20 lei iti va incarca telefonul dar o va face mult mai lent.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here