Connect with us

Lava Agni 2, despre el discutam in articol, un telefon produs de o companie din India, una mai putin cunoscuta noua. Insa, observ ca aceste firme mai mici s-au ridicat destul de mult si aici pot sa-i includ si pe cei de la Tecno.

Cei din urma sunt chiar prezenti in Europa de Est, nu exlud o apropiere de Romania sau chiar prezenta lor aici, in curand.

Lava International Limited este o companie indiana de telecomunicatii si electronice care produce telefoanele Lava. Fondata în anul 2009, are sediul central in Noida, Uttar Pradesh, India. Si ne dam seama cam ce piata de desfacere au acolo, in jur de 1,5 miliarde de suflete!

Telefonul acesta se remarca prin pretul chiar bun, 22oUSD. Si specificatiile tehnice nu sunt deloc slabe, nu este un smartphone overpriced!

Necunoscut la noi, dar ieftin si atractiv, Lava Agni 2

Angi 2 este dotat cu procesor nou si destul de performant, urca pana la aproape 500.000 de puncte in AnTuTu, poate fi comparat cu Snapdragon 778G, adica discutam despre un mid-range 5G.

Necunoscut la noi, dar ieftin si atractiv, Lava Agni 2

Piesa de rezistenta a telefonului este ecranul, un AMOLED ce reproduce 1 miliard de culori, rata de refresh de 120Hz, tehnologie HDR10+, diagonala super mare (6.78inch), panou curbat, amprenta integrata.

Sunt dotari de flagship, dar nu cred ca primim protectie avansata de tip Gorilla Glass.

Necunoscut la noi, dar ieftin si atractiv, Lava Agni 2

Lava Agni 2 ruleaza un Android 13, insa sunt si aspecte mai putin neplacute, sau daca vreti, unele la care ne puteam astepta, trebuie sa ne reamintim pretul si sa intelegem ca este nevoie de compormisuri.

Desi sunt prezente 4 camere foto principale, acestea nu se bucura nici de stabilizare optica si nici de zoom optic. Se remarca numai senzorul primar de 50MP, urmeaza apoi 8MP ultrawide si 2 camere “de umplutura”, ambele de 2MP.

Cred ca puteau integra difuzoare stereo, dar macar s-au gandit la un jack audio de 3.5mm. Exista conectivitate 5G, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac/6 si o baterie de 4700 mAh, incarcare rapida la 66W, dar fara wireless charging. Pretul este bun, 220 euro, 8GB RAM / 256GB!

via

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra, și sunt pasionat de acest domeniu. Misiunea mea este sa ajut cititorii sa inteleaga mai bine lumea in continua schimbare a tehnologiei mobile si sa le ofer sfaturi utile pentru a face cea mai buna alegere cand vine vorba de gadgeturi si aplicatii Sper sa nu te dezamagesc cu niciun articol! Lectura placuta!