Acasă Comparatii telefoane mobile cu Android Meciul zilei: UMI Super versus Allview X3 Soul, comparatie detaliata

Meciul zilei: UMI Super versus Allview X3 Soul, comparatie detaliata

6

UMI Super versus Allview X3 Soul – Ambele sunt telefoane noi lansate, UMI poate fi cumparat si de la noi, insa nu despre asta vreau sa vorbesc in cele ce urmeaza, voi face o comparatie amanuntita intre cele doua telefoane mobile, Allview se stie ca este un brand local, UMI  – un brand din China care a crescut foarte mult in ultima perioada.

Normal ca nu am cautat cele mai mari preturi, de exemplu pe allview.ro modelul X3 Soul este mult mai scump fata de eMag.ro, UMi Super are si el un pret foarte bun pe gearbest.com.

Meciul zilei: UMI Super versus Allview X3 Soul, comparatie detaliata

Astfel, UMI Super costa 199 USD pe gearbest.com iar Allview X3 Soul 1219 lei pe eMag.ro. Asta inseamna cam 830 de lei versus 1219 lei si daca ar fi sa vorbim de taxele vamale, as zice undeva la 1000 de lei versus 1219 lei. Desigur ca intra in calcul si garantia, insa teoretic avem garantie si colo si colo, practic ramane de vazut. Chiar daca ar fi sa cumparam direct de la noi modelul UMI, acesta cu tot cu garantie costa mai putin fata de Allview X3 SOUL!

Sper ca am lamurtit treaba asta si totul este destul de clar, de oriunde am cumnpara UMI Super si in orice modalitate, el tot iese mai ieftin fata de modelul Allview. 

Allview-X3-Soul Meciul zilei: UMI Super versus Allview X3 Soul, comparatie detaliata

UMI Super versus Allview X3 Soul

Si acum partea ce mai interesanta, tabelul cu o comparatie intre cele doua telefoane, la final gasim si analiza principalelor specificatii plus o comparatie detaliata.

[komper pid=149,98 category=1]

UMI Super versus Allview X3 Soul

Vorbim pentru inceput de procesoare, UMI Super este dotat cu un Helio P10 ( MTK6755 ) 64bit Octa Core ce ruleaza la 2.0GHz in tmp ce telefonul aflat sub brand local este propulsat tot de un MediaTEK, insa unul mai slab. MT6753 octa la 1.3 GHZ.

1-0 pentru UMI SUPER

La capitolul display, lucrurile nu stau diferit fata de capitolul anterior si asta deoarece UMI este net peste Allview. Vorbim totusi despre panouri bune, Samsung vs Sharp! Totusi, UMI Super are o rezolutie Full HD, 401ppi vs 267 ppi. Diferenta este clara, ambele au ecrane de 5.5″ cu Gorilla Glass 3

2-0 pentru UMI SUPER

Memorie interna 32GB de ambele parti, memorie RAM – 4GB vs 3GB in cazul Allview si aici castiga modelul UMI!

3-0 pentru UMI

Avem Android Marshmallow pe UMI si Lollipop pe Allview

4-0 pentru UMI

rrr Meciul zilei: UMI Super versus Allview X3 Soul, comparatie detaliata

Senzor de amprente pe UMI si sistem audio HiFi

5-0 pentru UMI

Acumulatorul este de 4000 mAh pe UMI, o unitate Sony cu PUMP EXPRESS Fast Charge, Allview este dotat cu un acumulator de 3150 mAh

6-0 pentru UMI

Grosime si greutate in favoarea telefonului Allview care este mai suplu!

6-1 pentru UMI

Allview X3 Soul este compatibil si cu reteaua Digi 4G, castiga la acest capitol

6-2 pentru UMI

Pretul este mai bun in cazul telefonului UMI, indiferent de unde-l cumperi, pe gearbest.com costa 199 USD

7-2 pentru UMI

Cam atat cu “meciul de astazi” daca aveti comentarii sau pur si simplu nu sunteti de aceeasi parere cu mine, va puteti exprima opiniile in rubrica de comentarii.

6 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here