Acasă Stiri Android Si Noutati Un misterios Google Pixel 4 apare in Geekbench cu Android 10

Un misterios Google Pixel 4 apare in Geekbench cu Android 10

1

Un misterios Google Pixel 4 apare in Geekbench cu Android 10, ar putea fi cea mai buna dovada a faptului ca cei de la Google au inceput deja dezvoltarea unei noi generatii de Pixel. Am aflat deja cateva detalii legate si de noua versiune Android 10 si stim ca de regula, telefoanele Pixel sunt primele ce se bucura de cele mai noi si importante update-uri.

Google Pixel 4 (randare)

google pixel 4

Am aflat deja cateva detalii legate si de noua versiune Android 10 si stim ca de regula, telefoanele Pixel sunt primele ce se bucura de cele mai noi si importante update-uri. Nu ne asteptam totusi ca Google Pixel 4 sa fie lansat prea curand, generatia actuala a aparut pe piata in luna noiembrie, 2018 (anuntat in data de 9 octombrie 2018).

google pixel 4

Numele de cod ar fi Google Sargo si este interesant ca in Geekbench, apare ca si cum ar avea o memorie RAM de numai 2GB. Ne-am putea gandi ca ar fi vorba despre un smartphone nou pregatit de catre Google, dar apare clar ” Google Pixel 4“. In rest, observam un procesor cu 8 nuclee produs de catre cei de la Qualcomm si faptul ca ar rula Android 10.

Ramane de vazut si cine ar produce aceasta noua generatie, stim ca cei de la Google nu isi produc singuri telefoanele. Pixel 3 se pare ca ar fi fabricat de catre FIH Mobile, o filiala a Foxconn (cei ce produc telefoanele Apple).

REVEDEȚI PREZENTAREA
Rating
Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

1 COMENTARIU

  1. Google probabil lucreaza la Pixel 4 dinainte de lansarea Pixel 3. Mai ales, avand in vedere ca vedeam Pixel 3 finalizat inainte de lansare la tot pasul .
    Sigur, poate ca nu la specificatii avand in vedere ca Qualcomm a lansat recent Snapdragon 855, dar la design and stuff. Cat despre cei 2 GB de RAM, poate e ceva varianta lite cu o noua versiune de Android Go…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here