Connect with us

Stiri despre telefoane

Un misterios Google Pixel 4 apare in Geekbench cu Android 10

Published

on

Un misterios Google Pixel 4 apare in Geekbench cu Android 10, ar putea fi cea mai buna dovada a faptului ca cei de la Google au inceput deja dezvoltarea unei noi generatii de Pixel. Am aflat deja cateva detalii legate si de noua versiune Android 10 si stim ca de regula, telefoanele Pixel sunt primele ce se bucura de cele mai noi si importante update-uri.

Google Pixel 4 (randare)

Am aflat deja cateva detalii legate si de noua versiune Android 10 si stim ca de regula, telefoanele Pixel sunt primele ce se bucura de cele mai noi si importante update-uri. Nu ne asteptam totusi ca Google Pixel 4 sa fie lansat prea curand, generatia actuala a aparut pe piata in luna noiembrie, 2018 (anuntat in data de 9 octombrie 2018).

Numele de cod ar fi Google Sargo si este interesant ca in Geekbench, apare ca si cum ar avea o memorie RAM de numai 2GB. Ne-am putea gandi ca ar fi vorba despre un smartphone nou pregatit de catre Google, dar apare clar ” Google Pixel 4“. In rest, observam un procesor cu 8 nuclee produs de catre cei de la Qualcomm si faptul ca ar rula Android 10.

Advertisement

Ramane de vazut si cine ar produce aceasta noua generatie, stim ca cei de la Google nu isi produc singuri telefoanele. Pixel 3 se pare ca ar fi fabricat de catre FIH Mobile, o filiala a Foxconn (cei ce produc telefoanele Apple).

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. Anonim

    februarie 9, 2019 at 14:04

    Google probabil lucreaza la Pixel 4 dinainte de lansarea Pixel 3. Mai ales, avand in vedere ca vedeam Pixel 3 finalizat inainte de lansare la tot pasul .
    Sigur, poate ca nu la specificatii avand in vedere ca Qualcomm a lansat recent Snapdragon 855, dar la design and stuff. Cat despre cei 2 GB de RAM, poate e ceva varianta lite cu o noua versiune de Android Go…

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des