Acasă Stiri despre telefoane

SUDA SA01 concurent in Romania pentru Dacia Spring

1

SUDA SA01 concurent in Romania pentru Dacia Spring – Recent, au inceput sa apara reclame sponsorizate pe Facebook, unele in care vedem o masina electrica mai ieftina. Acesta este si motivul pentru care spun ca aceasta este un concurent direct pentru Spring.

Sunt cateva minusuri in comparatie cu electrica autohtona, dar vad si plusuri. Asemanari = ambele produse in China. Insa, SUDA SA01 are un pret mult mai mic. Daca electrica noastra costa in jur de 19000 euro de noua (fara probramul Rabla), aceasta costa 9900 euro cu TVA inclus si deductibil.

Importatorul are ganduri mari cu aceasta masina electrica. Daca pentru moment poate fi cumparata din Simeria, Deva sau Hunedoara, in curand va fi disponibila in toate orasele mari din Romania. Ar fi ok sa apara si ceva clipuri pe YouTube, poate un youtuber roman din acest domeniu le va face o propunere.

Am fost interesat sa aflu mai multe despre ea si din pacate, am gasit clipuri mai mult in Germania. Pare sa fie destul de populara acolo. Aparent, pare ca primim mai multa masina pentru aproape acelasi pret. Vreau sa spun ca este o masina de dimensiuni mai mari si deloc urata.

 

Este adevarat ca Dacia Spring arata o idee mai moderna, SA01 ma duce cu gandul la un Logan de o generatie mai veche. Vanzatorul ne spune ca autoturismele au acte de Germania si COC European, adica Certificate of Conformity.

Acest document arata ca masina respecta standardele CE și este permisă libera circulație în Uniunea Europeana. Acesta identifica vehiculul și producatorul, numarul de omologare de tip, specificațiile tehnice și alte date. 

SUDA SA01 – ce specificatii tehnice are

Ne uitam si noi la ce declara importatorul. Detaliile tehnice nu sunt deloc rele si motorul are chiar o putere dubla in comparatie cu ce ofera Spring. Dar din pacate, autonomia reala declarata este de 210km. 109CP vs 45CP (Dacia). Nu cred ca are airbag, nu apare nici in descriere, nu vad nici pe volan. Cred la nici ESP nu primim…

An fabricatie 2020
0km in diverse culori, masini pe stoc
Baterie de 39.7kw
109cp
5 locuri
Abs
4 geamuri electrice
Multimedia Android
Comenzi pe volan
Jante aliaj 16’’
Aer conditionat incalzire si camera marsarier
Se incarca la 220/380v
Autonomie 210km reali,
Incarcare normala la 220/380v 12 ore,
Incarcare rapida la statii 1-2 ore
5 ani garantie de la producator pe baterie si transmisie
Scriu cu placere pe acest site. Telefonul meu de zi cu zi, este un OnePlus 7 PRO. Lectura placuta! Pentru contact, foloseste adresa admin@androidro.ro