Acasă Telefoane Chinezesti

Morefine Max 1, telefon cu 4G si specificatii tehnice interesante

1

Morefine Max 1, telefon cu 4G si specificatii tehnice interesante – Morefine pare a fi o firma noua in domeniu, cu sediul in Shenzen asa cum era de asteptat, insa am descoperit ca au si website in care am gasit cateva modele de telefoane cu 3G sau 4G, dar si produse de tip Mini PC, produsele lor putand fi comandate de pe diversele magazine online din China.

Morefine Max 1 pare a fi pana acum cel mai performant smartphone al acestei companii, un telefon ce arata destul de bine cel putin in imaginile de pe site-ul oficial, destul de multa atentie in constructie si cu specificatii tehnice medii, as putea spune chiar comune pentru acest segment de pret.

ty

 

Este totusi un telefon cu conectivitate DualSIM 4G, un ecran IPS HD, laminare completa OnCELL si o diagonala de 4″, iar daca sunteti interesati de conectivitatea 4G, avem FDD-LTE800/900/1800/2100/2600MHz insa lipseste TDD.

Specificatiile tehnice complete le vedeti in tabelul de mai jos, oferta de pret pentru Morefine Max 1 la sfarsitul articolului.

[komper pid=114 category=1]

El este disponibil in doua variante, alb sau negru, oferta de pret poate fi vazuta AICI, mai jos il vedeti in actiune intr-un clip review:

[wpsm_video]https://www.youtube.com/watch?v=Gvs4oDI01TU[/wpsm_video]

Scriu cu placere pe acest site. Telefonul meu de zi cu zi, este un OnePlus 7 PRO. Lectura placuta! Pentru contact, foloseste adresa admin@androidro.ro

1 COMENTARIU

  1. Vezi ca ai gresit…. 64 gb RAM,în realitate e 16,în descriere ai băgat 4″ pe site este 5″…mai atent puțin,dacă nu citeam pe site-ul gearbest,îl luăm numai pt memorie….. 🙂

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.