Acasă Stiri Android Si Noutati Quickmobile vinde deja huse si folii sticla pentru Samsung Galaxy S7

Quickmobile vinde deja huse si folii sticla pentru Samsung Galaxy S7

4

Quickmobile vinde deja huse si folii sticla pentru Samsung Galaxy S7 – Ori este o eroare, ori este o strategie, ori este adevarat – nu prea stiu ce sa zic, cert este ca cei de la quickmobile.ro vand deja tot felul de accesorii pentru niste telefoane ce inca nu sunt lansate, vorbim despre Samsung Galaxy S7 dar si de Galaxy S7 Edge!

Magazinul are in oferta huse din piele sau din silicon, folii de protectie din sticla, capace pentru spate sau huse de tip flip cover, toate pentru modelele S7 de la Samsung ce se vor lansa in cadrul MWC 2016, Barcelona. Preturile acestor accesorii pentru Samsung Galaxy S7 si S7 Edge pornesc de la 24.99 lei si ajung pana la 99.99 lei. Insa, cine ar cumpara asa ceva din moment ce inca nu folosesc la nimic? Aceste accesorii observ ca sunt in stoc, posibil ca cei de la quickmobile sa aiba mai multe detalii legate de aceste telefoane!

5656 Quickmobile vinde deja huse si folii sticla pentru Samsung Galaxy S7

 

Ma astept ca cei de la quickmobile.ro sa fie primul magazin ce va lista cu statut de precomanda aceste 2 modele noi de la Samsung, asa au procedat de fiecare data cu telefoanele de top! Accesoriile pentru Galaxy S7 si S7 Edge sunt AICI.

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here