Connect with us

Telefoane Chinezesti

4 motive pentru care Vernee M5 isi merita pretul (P)

Published

on

Vernee M5 este deja la vanzare incepand cu aceste zile, oficial au inceput precomenzile. Este un model despre care producatorul spune ca este destinat in special tinerilor.

In orice caz, poate fi utilizat de toata lumea, specificatiile tehnice nu sunt deloc rele iar pretul este unul bun.

Iata si cele 4 motive pentru care acest Vernee merita sa fie cumparat (conform producatorului)

Advertisement

4 motive pentru care Vernee M5 isi merita pretul (P)

1 – Design

Este intotdeauna unul dintre principalii factori, poate influenta decisiv achizitionarea unui telefon in detrimentul altuia. Vernee M5 are un design clasic, unul de tip unibody.

cateva detalii legate de performantele lui vernee m5

Este un telefon metalic cu o diagonala de numai 5.2″ si o grosime de 6.9mm. Asta inseamna ca acest model poate fi usor utilizat numai cu o mana.

Advertisement

2 – Performante

In ciuda faptului ca este un telefon destul de mic, caracteristicile tehnice nu sunt deloc slabe.

performantele lui Vernee M5 cateva detalii legate de performantele lui vernee m5

Este echipat cu un procesor cu 8 nuclee/64bit. Vernee M5 are 4GB memorie RAM, asta insemna ca este capabil sa ruleze majoritatea jocurilor si toate aplicatiile din Google Play.

Advertisement

3 – Optimizare

Optimizarea sistemului de operare este esentiala, telefonul ruleaza Android 7 Nougat. Interfata aplicata este una proprie Vernee si se numeste VOS.

Compania sustine ca a optimizat la maxim aceasta interfata de utilizator, atat din punct de vedere al stabilitatii, cat si al consumului de energie. Vernee M5 este dotat si cu tehnologie 4G LTE+ VoLTE.

Advertisement

4 – Pretul

Versiunea echipata cu 4GB RAM si 64GB ROM costa 129.99 USD, insa exista si o reducere de 10 USD in aceasta perioada. Telefonul este disponibil in oferta catorva magazine online, insa detaliile le aflati din cadrul paginii oficiale.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des