Connect with us

Aplicatii telefoane Android

Computer Launcher, cel mai interesant launcher in 2017

Published

on

Computer Launcher, cel mai interesant launcher in 2017 si observati ca nu am spus totusi cel mai bun. Cred ca este interesant datorita faptului ca iti simuleaza foarte bine prezenta sistemului de operare Windows 10 pe telefon.

Computer Launcher este gratuit pe telefon si a fost instalat pana acum de peste 1 milion de utilizatori de telefoane cu Android.

Varianta gratuita contine si reclame, insa ele nu sunt agasante si nu apar in paginile principale. Exista si o versiune platita, costa in jur de 4.5 lei, avantajul ar fi in acest caz lipsa reclamelor.

Advertisement

Observam chiar si prezenta cosului de gunoi si asemanarea cu sistemul de operare Windows 10.

Computer Launcher, cel mai interesant launcher in 2017

Computer Launcher

Computer Launcher

Toate functiile sunt prezente si in cazul versiunii gratuite.

Acest launcher simuleaza perfect prezenta sistemului de operare Windows 10 pe telefon, poate fi instalat pe orice model si nu necesita root.

Este foarte simplu de folosit, cred ca oricine stie sa foloseasca un Windows. Si instalarea este simpla, trebuie descarcat si pornit, apoi nu are nevoie de configurari speciale.

Advertisement
Computer Launcher

Computer Launcher

Telefonul isi pastreaza caracteristicile, zona de widgeturi nu dispare, totul este acolo unde trebuie.

Am observat totusi ca in cazul in care se doreste revenirea la un launcher default, trebuie dezinstalat acest Computer Launcher, alte minusuri majore nu am observat.

Computer Launcher

Computer Launcher

In cazul in care doriti sa-l instalati, o puteti face de AICI. Pentru revenirea la un launcher anterior, se intra in meniu-setari-aplicatii si se sterge acest launcher de pe telefon.

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
4 Comments

4 Comments

 1. Vasile R

  octombrie 9, 2017 at 17:12

  E interesant, dar parcă e prea înghesuit pentru telefon. Pe tabletă cred că e chiar ok.

  • Cosmin

   octombrie 9, 2017 at 17:42

   Posibil sa fie mai ok pe telefoanele cu display mai mare.

 2. Andrei

  octombrie 16, 2017 at 17:30

  Dupa parerea ta, care crezi ca este cea mai buna diagonala la un telefon? trebuie sa iei in calcul un numar cat mai mare de utilizatori ,sa ti cont ca mai bine de jumatate sunt de sex feminin (inchipuieste-ti un telefon de 6 inci sau mai mare in mana unei femei),si mai este un aspect daca este mai mare de 5,5 intra cu greu in buzunar .Eu cred ca diagonala ideala este intre 5 si 5,2 ,si greutatea este ideal sa fie de max 150 grame.

 3. Cosmin

  octombrie 16, 2017 at 17:59

  Depinde de multe aspecte! Asa cum ai spus tu, exista telefoane pentru fete si telefoane pentru baieti. Eu personal, nu ma uit la un telefon daca are sub 5.7″, minim. Ma refer in cazul in care vreau sa-mi cumpar. Imi plac telefoanele mari, nu uita ca sunt multi care au si probleme de vedere, adica poarta ochelari. Si in acest caz as spune ca sunt preferate telefoanele mari. Daca analizam si mai mult, o diagonala mai mare aduce mai multe satisfactii! Si in ziua de azi, telefoanele de 6″ au ajuns sa fie aproape la fel de mari (sau mici) cu unul clasic de 5.5″.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des

Copyright © 2012 - 2024 androidro Portalul tău de noutăți și stiri din lumea telefoanelor mobile. Aici vei găsi cele mai recente informații despre telefoane, aplicații, actualizări software, dar și sfaturi utile. Telefon: 0768.779.750, Adresa: Strada Nicolae Labis 42, Brasov, Cod postal 500171