Connect with us

Telefoane mobile noi

Moto G24 aproape de lansare: pret, design si specificatii

Published

on

Motorola, un nume de referință în industria telefoanelor, se pregătește să adauge un nou membru în populara sa serie Moto G.

După lansarea recentă a modelului Moto G34 în China și India, compania se îndreaptă acum spre dezvăluirea iminentă a modelului Moto G24. Acest nou martphone, care a primit deja certificările TDRA și FCC, și-a făcut apariția în baza de date Geekbench, oferind indicii despre procesorul și versiunea de software.

Moto G24 adoptă un design nu chiar nou, cu ecran tip “punch-hole” central. Ecranul este un IPS LCD de 6.56 inch, oferind o rezoluție de 1612 x 720 (HD+), rată de reîmprospătare de 90Hz și o densitate de pixeli de 269 PPI.

Advertisement

Modelul este echipat cu un procesor MediaTek Helio G85, cunoscut pentru echilibrul între performanță și eficiență energetică. Configurația de memorie include 4GB RAM și 128GB de spațiu de stocare interna.

Moto G24 cu design tipic Motorola

Noul Moto G24 va dispune de un senzor principal de 50MP cu diafragmă f/2.4 și un senzor macro de 2MP cu diafragmă f/1.8. Camera frontală are o rezoluție de 8MP și diafragmă f/2.0. Dispozitivul rulează pe sistemul de operare Android 14, securitatea este asigurată printr-un senzor de amprentă lateral.

motorola g24

Bateria de 5000mAh cu încărcare rapidă de 20W prin portul USB-C, conectivitatea include suport dual Nano-SIM, Bluetooth 5.0, Wi-Fi 5, un slot microSD și un jack de 3.5mm pentru căști. Senzorii integrați includ senzori de lumină ambientală, proximitate, busolă, accelerometru și giroscop.

Varianta Moto G24 cu 4GB RAM și 128GB de stocare va fi disponibilă la un preț de aproximativ 169 de euro în piața europeană. Așteptăm lansarea oficiala, toate detaliile tehnice si prețul la noi în țară.

Advertisement

sursa

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement

Citite des