Connect with us

Stiri despre telefoane

iHunt EV: statii gratis pentru încărcare mașini electrice

Published

on

iHunt Technology Import-Export S.A. anunță lansarea liniei de afaceri iHunt EV, o platformă de încărcare rapidă a mașinilor electrice. După 14 luni de dezvoltare și testare beta, platforma urmează să fie lansată oficial în trimestrul doi al anului 2024, cu planuri de extindere rapidă.

Dezvoltarea iHunt EV a avut ca obiectiv rezolvarea problemelor din industria încărcării mașinilor electrice. Platforma a fost proiectată pentru a oferi o aplicație mobilă ușor de utilizat, stații de încărcare compatibile cu diverse locații și un backend versatil pentru parteneri.

Stațiile sunt fară plată initială, se achită din primele încărcări la preț de producător.

Advertisement

Produsul iHunt EV este format din următoarele componente:

  1. Aplicația iHunt EV: O aplicație mobilă pentru clienți, cu funcționalități intuitive.
  2. Backend iHunt EV: O platformă pentru parteneri, pentru gestionarea stațiilor și a prețurilor.
  3. Stații de încărcare trifazice: Modele compacte și eficiente, ușor de instalat.

Aceste stații de încărcare sunt modulare și pot fi personalizate în funcție de cerințele de putere ale locațiilor. Planul este să se extindă rețeaua în mod automatizat, permițând partenerilor să-și dezvolte propriile afaceri.

iHunt EV: statii gratis pentru încărcare mașini electrice

Cu facturare automată și metode de plată securizate, iHunt EV oferă oportunitatea de a investi cu costuri reduse. Scopul este de a ajunge la 300-500 de locații instalate până în 2024 și de a depăși 1500-2000 de locații în următorii doi ani.

iHunt EV invită investitorii și companiile interesate să exploreze această oportunitate de afacere. iHunt percepe un comision redus din valoarea încărcărilor și poate găzdui și alte rețele de încărcare existente sau planificate.

Obiectivul este de a instala stații într-un număr cât mai mare de locații, începând cu România și extinzându-se în Europa. Mai multe detalii pot fi găsite pe www.ihuntev.com.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement

Citite des