baterie

Noutati de la iHunt: S24 Plus si Titan Music cu Bass Boost

Noutati de la iHunt: S24 Plus si Titan Music cu Bass Boost
Last updated:

Sunt telefoane recent aparute in peisajul romanesc si au avantajul de a fi sub brand local, adica cu un logo iHunt. Ambele se afla inca in oferta de Black Friday 2023 a celor de la iHunt si au preturi reduse.

Primul este un S24 Plus cu un design care iese in evidenta in comparatie cu modelele concurente, apoi apare acest Titan Music P11000 PRO cu un difuzor ce domina partea din spate si care este construit pentru a oferi utilizatorului o experienta audio pe masura asteptarilor.

iHunt S24 Plus Phantom Black are un pret de 575 lei. Telefonul este echipat cu o memorie interna de 4GB RAM si un spatiu de stocare de 128GB, display co o diagonala de 6.52 inch si ofera o rezolutie HD+, apare si un notch waterdrop.

Bateria de 5000mAh ar trebui sa asigure o autonomie extinsa, camera principala de 16MP foloseste un senzor Samsung, la fel si in cazul celei selfie, tot de 13MP Samsung.

Noutati de la iHunt: S24 Plus si Titan Music cu Bass Boost

Ruleaza un Android 13 si are un procesor SC9863A de la Unisoc. Dar si conectivitate 4G, senzor de amprente clasic, GPS | Glonass, Galileo, Beidou plus un sistem generos de LED-uri in spate.

Ajungem si la Titan Music P11000 PRO, smartphone ce costa acum 795 lei, cred ca este un pret bun. Si ma bazez pe specificatiile tehnice cand spun asta, telefonul oferind destul de multe!

In primul rand, este ultra rezistent la apa, praf si socuri, are o carcasa demna de un rugged IP68. Apoi, in locul unui modul generos pentru camerele foto, apare un difuzor de mari dimensiuni (3.5W / bass boost) care ar trebui sa ofere o experienta audio de top!

Noutati de la iHunt: S24 Plus si Titan Music cu Bass Boost

Urmeaza bateria cu o capacitate impresionanta, 10600 mAh si o incarcare la 18W (nu extrem de rapida). Este un telefon micut, un HD de 5.45 inch cu rata de refresh 60Hz, tehnologie IPS LCD.

4GB RAM, conectivitate 4G, WiFi 5GHz, 3 camere foto (Samsung principala de 24MP, 5MP macro si 0.3 bokeh), senzor de amprente in partea laterala si buton ce poate capata diverse functii. Procesorul este un MediaTEK Helio P22 cu 8 nuclee.