Connect with us

Stiri despre telefoane

Moto Razr 2022 trece prin filtrul Geekbench inainte de lansare

Published

on

Moto Razr 2022 trece prin filtrul Geekbench inainte de lansare, aceasta urmand sa aiba loc in data de 2 august 2022, moment in care cei de la Motorola ne vor prezenta si alte modele, Moto X30 Pro si X30. Toate 3 vor putea fi integrate in zona telefoanelor pe care le numim varf de gama.

Initial, se zvonea ca acest smartphone ar urma sa fie lansat prin septembrie, dar se pare ca producatorul vrea sa-l prezinte inainte ca cei de la Samsung sa ne arata modelul lor pliabil (Flip 4), acesta avand ca data de lansare 10 august 2022.

telefon pliabil

Posibil sa fie cele mai bune telefoane mobile sub brand Motorola si cel pliabil sa fie cel mai interesant. Nu ar fi primul pliabil de la Moto, dar cu siguranta ca va aduce multe imbunatatiri. Si in special, speram sa fi lucrat mai mult la display si la dunga de pe mijloc, marea problema a acestor dispozitive cu display flexibil.

Advertisement

Moto Razr 2022 va avea si un ecran extern, cel mai probabil cu o diagonala de 3″. Aflam ca acest display va putea fi utilizat si pentru jocuri, dar cine ar juca jocuri pe o diagonala atat de mica? Este util pentru a privi notificarile, dar nu cred ca si pentru jocuri, nu mai suntem in 2011.

Procesorul Snapdragon 8 Plus Gen 1, pana la 12GB memorie RAM LPDDR5 RAM si direct Android 12 plus 512GB stocare. Display principal de 6.7 inch, P-OLED cu rezolutie FHD+ si rata de refresh de 120Hz, camere de 32MP, 50MP si 13MP. Interesanta este capacitatea acumulatorului, numai 2800 mAh, sa vedem cum se va descurca numai cu atat!

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des