Connect with us

Motorola Moto G42, un alt mid-range pe care-l asteptam cat de curand, o dovada a faptului ca acest producator apasa tare de tot pedala de acceleratie si o face in special cu modelele mai accesibile. De data aceasta, ne asteptam la un procesor de tip Snapdragon 680.

Aflam din start ca acest smartphone nu se va bucura de conectivitate 5G si cel mai probabil, pretul va fi unul super accesibil. In materie de performante, G42 ar fi in partea de jos a clasamentului mid-range, cel putin in AnTuTu. SD 680 reuseste in jur de 250.000 de puncte si il mai gasim in interiorul lui Realme 9 4G, Moto G52, Xiaomi Redmi 10, Huawei Nova 9 SE, etc.

Moto G42In materie de design, efectiv nu prea ai ce comenta. Adica nimic nou, acelasi aspect cu care Motorola ne-a obisnuit in ultimul an, poate mai mult de atat. Vestea buna vine de la display, acesta ar avea o tehnologie OLED si o diagonala de numai 6.4 inch, rezolutie FHD+ si camera de selfie amplasata fix in mijloc.

Moto G42 nu putea sa nu aiba un acumulator de mare capacitate, producatorul asa ne-a invatat. Cei 5000 mAh se vor incarca la 18W, nu mai mult. Sistem de operare Android 12 cu interfata MyUX, jack-ul audio prezent, 4GB memorie RAM si 3 camere foto principale. 50MP, 8MP ultrawide si 2MP.

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra, și sunt pasionat de acest domeniu. Misiunea mea este sa ajut cititorii sa inteleaga mai bine lumea in continua schimbare a tehnologiei mobile si sa le ofer sfaturi utile pentru a face cea mai buna alegere cand vine vorba de gadgeturi si aplicatii Sper sa nu te dezamagesc cu niciun articol! Lectura placuta!