Connect with us

Stiri despre telefoane

Motorola XT-2417 si schimbarea de design asteptata

Published

on

Motorola XT-2417 si schimbarea de design asteptata pentru telefoane si ar fi posibil sa scape de acel modul al camerelor mai patratos si pe care deja il au de ceva timp. Pare sa nu se indrepte spre ceva impunator si care ar atrage atentia imediat, continua cu o silueta discreta, dar ceva mai eleganta si mai rotunjita.

Au aparut ceva poze cu un presupus Motorola XT-2417 si partea din spate pare a fi fabricata dintr-o singura bucata, modulul camerelor nefiind aplicat peste. Ma duce cu gandul la un OPPO Find de generatie mai noua, dar cred ca in cazul de fata este vorba despre plastic si nu un material mai elegant sau mai luxos.

Motorola XT-2417  – lansare posibil ala inceput de 2024

Daca ne uitam mai cu atentie la poza de mai sus, aceasta nu pare sa reprezinte un varf de gama, probabil ca este vorba tot despre un mid-range. Ceva clasic pana la urma, cu rama rotunjita ce integreaza butoanele de volum, dar si pe cel principal. Acesta ar urma sa aiba si senzorul de amprente integrat.

Advertisement

Posibil ca acest display sa fie un IPS LCD, laura de jos are dimensiuni destul de generoase si de aici putem trage concluzia ca Motorola XT-2417 va fi un smartophone mai accesibil. Fara ecran curbat, camera de selfie integrata intr-un design de tip punch hole.

Asteptam noi detalii despre acest presupus nou telefon si asteptam sa vedem daca acest nou smartphone mai vine si cu noi modificari sau daca Motorola (detinuta acum de Lenovo) s-a limitat numai la aceasta mica schimbare.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement

Citite des