Connect with us

Posibil primul pliabil mai ieftin, Tecno Phantom V Flip 5G – smartphone din categoria celor cu clapeta, unul ce are toate sansele de a deveni mai accesibil in comparatie cu modelele concurente de la Samsung, Motorola, Huawei, etc.

Si asta deoarece va avea un chipset MediaTEK, procesoare deja cunoscute ca fiind usor mai accesibile in comparatie cu cele de la Qualcomm.

Este producatorul aflat sub umbrela Transsion Holdings, cel ce a reusit sa vanda 22,7 milioane de telefoane in al doilea trimestru al anului 2023, ajungand astfel la o cota de 9% pe piata globala si depasind nume mari in domeniu.

Prezenta extrem de redusa in Romania, dar oficiala in cateva tari in Europa. Ei mai au in portofoliu un smartphone pliabil, insa nici acesta nu a a juns la noi in tara. De remarcat ca acesta are un pret mult mai mic in comparatie cu Fold 5 de la Samsung.

Primul pliabil midrange mai ieftin, Tecno Phantom V Flip 5G

Sanse destul de slaba ca in viitorul apropiat sa se intample asta, dar modelele lor sunt interesante si merita putin analizate. Tecno Phantom V Flip 5G apare acum intr-o serie de randari si poze, aflam cateva detalii tehnice.

Putem sa-l catalogam ca fiind un mid-range, procesorul de tip MediaTek Dimensity 8050 ajungand pana la un scor de 650.000 de puncte, usor sub jumatatea clasamentului. Acest smartphone ar urma sa fie accesorizat cu 8GB RAM si 256GB stocare.

Primul pliabil midrange mai ieftin, Tecno Phantom V Flip 5G

Probabil ca nu vom avea parte de o calitate superioara a constructiei, materiale de super luix sau un ecran avansat, dar este bine totusi ca se incearca si astfel de pliabile mid-range, unele pe care si le poate permite aproape oricine. Este suficient sa se dea startul, sa existe concurenta, apoi greii din domeniu vor trebui sa actioneze si ei.

Pe partea exterioara, dispozitivul va prezenta un display AMOLED de 1,32 inch cu o rezolutie de 466×466. In interior, va fi dotat cu un ecran ce va folosi aceeasi tehnologie de, 6.9 inch cu rezolutie 1080×2640 pixeli.

Lansare in octombrie 2023, Android 13, conectivitate 5G, baterie de 4000 mAh, camere principale de 64 si 13MP, selfie de 32MP. Nu sunt acum informatii legate de pret, poate cea mai mare curiozitate legata de Tecno Phantom V Flip 5G.

sursa

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra, și sunt pasionat de acest domeniu. Misiunea mea este sa ajut cititorii sa inteleaga mai bine lumea in continua schimbare a tehnologiei mobile si sa le ofer sfaturi utile pentru a face cea mai buna alegere cand vine vorba de gadgeturi si aplicatii Sper sa nu te dezamagesc cu niciun articol! Lectura placuta!