Connect with us

Stiri despre telefoane

Huawei Romania anunta reduceri de 50% sub sloganul „Sincronizează-ți rimul inimii”

Published

on

Huawei Romania anunta reduceri de 50% sub sloganul „Sincronizează-ți rimul inimii”, este o campanie ce se va derula in perioada 08-21 februarie 2021 si ne-am dat seama ca este organizata cu prilejul zilei de Sfantul Valentin.

Conform comunicatului pe care l-am primit, reducerile de pana la 50% se aplica unor dispozitive de generatie noua si pot fi intalnite in magazinele partenere sau in online. Ar fi fost frumos ca reducerile acestea mai mari sa se aplice si la telefoanele sau la tebletele de ultima generatie, un fel de Black Friday 2021 de primavara.

Dar nu se intampla asta, este vorba despre smartwatch-urile HUAWEI Watch GT2 Pro, HUAWEI Watch GT2, HUAWEI WATCH FIT, HUAWEI Band 4 Pro și castile wireless HUAWEI FreeBuds Pro.

Advertisement

„Valentine’s Day este o nouă ocazie de a face un cadou celor dragi și de a petrece
într-un mod inedit ziua de 14 februarie.”, declară Sabina Știrb, Marketing Director,
Huawei Consumer Bunsiness Group România.

”Cu această ocazie, venim în întâmpinarea iubitorilor de produse Huawei cu o serie de oferte speciale la dispozitive de ultimă oră, ideale atât pentru pasionații de tehnologie, cât și pentru cei care vor să se mențină în formă, să se bucure de un stil de viață sănătos sau de cele mai performante standarde acustice ale melodiilor lor preferate. De asemenea, în aplicația Huawei Health este deja disponibilă o serie specială de teme pentru ecranul ceasului, dedicate Valentine’s Day.”, continua aceasta.

Din pacate, momentan nu avem niste preturi concrete si se pare ca va trebui sa mai asteptam cateva zile. Orientativ, va las preturile actuale pentru aceste gadgeturi care intra in promo.

Advertisement

HUAWEI Watch GT2 Pro – pret de 1428 lei / eMag

HUAWEI Watch GT2 – pret de 699 lei /eMag

HUAWEI WATCH FIT – pret de 399 lei /eMag

Advertisement

HUAWEI Band 4 Pro – 199 lei / eMag

HUAWEI FreeBuds Pro – 779 lei / evoMAG

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des