Need For Speed No Limits este un nou joc de racing de la Electronic Arts, producatorul care a lansat faimosul Real Racing 3 dar si seria NFS pentru PC.
La prima vedere, jocul este o combinatie dintre toate celelalte tematici din seria Need For Speed. EA a adaugat elemente din Underground cum ar fi custom bodykit si tatuaje pe masini dar si politie, blocaje si urmariri specifice NFS Most Wanted si NFS Carbon.
Screenshot_2015-10-01-23-49-23 Need For Speed No Limits
Gameplay
Cursele se desfasoara in stilul NFS, adica helicoptere, urmariri, viteza, NOS si decizii de ultim moment. Trebuie sa eviti neaparat tamponarile deoarece iti reduc considerabil viteza, lucru cam greu atat timp cat politia iti pune blocaje peste blocaje iar peste toate astea, trebuie sa castigi cursa daca vrei sa progresezi
Harta sau meniul principal este clar furat de la CSR Racing. Aceast meniu este constituit dintr-o harta in fundal pe care sunt afisate evenimente. Din acest meniu se acceseaza principalele moduri ale jocului.
map Need For Speed No Limits

Control:
Controlul default nu este unul bazat pe G sensor cum ne-am obisnuit de la Real Racing. Ca sa virati trebuie sa atungeti ecranul la extremitati in functie de directia dorita, sanga sau dreapta.

Ca sa activati NOS, trebuie sa glisati pe ecran de jos in sus.

Grafica:
Grafica sincer nu m-a impresionat, mi se pare foarte slaba pe langa Real Racing 3 sau NFS Most Wanted for Android.
Rotile masinilor nu par rotunde, sunt defapt decagonale iar geometria masinii este una liniara cu colturi ascutite, departe de jocurile amintite anterior. De asemenea nu mi-au placut nici vinylurile sau tatuajele mai pe romaneste. Acestea sunt difuze, culorile sunt fade si dau impresia de mizerie pe masina. :-/
Singurul plus la acest capitol este ca masina in cazul in care este lovita, primeste avarii. Spoilerele, capotele si eleroanele se vor indoi si vor balansa daca masina va fi lovita serios.
Per ansamblu la categoria grafica, jocul dezamageste, nu este chiar o evolutie in grafica dispozitivelor mobile.
need-for-speed-no-limits-android-ios-4 Need For Speed No Limits

Sunet:
Cum suntem obisnuiti de catre NFS, continutul audio este unul bogat. Avem trackuri in timpul curselor care antreneaza actiunea si da jucatorului un feeling aparte

Sirenele politiei si scartaitul rotilor participa la atmosfera jocului de “street racing”

CITESTE SI:  Ce inseamna pana la urma PUBG Mobile?

Concluzii:
Per ansablu, jocul nu impresioneaza dar merita totusi incercat deoarece gameplayul nu inseamna numai grafica cum sunt obisnuiti multi gameri in ziua de astazi, pe timpul meu un joc era frumos si captivant chiar daca era 2D.
Oricum banuiesc ca fanii seriei NFS printre care ma numar si eu, il vor juca indiferent de ce spune lumea dar inainte sa il instalati, asigurati-va ca aveti cel putin 1 GB spatiu liber pe dispozitivul vostru Android.
Faceti click aici pentru a descarca Need For Speed No Limitis gratuit !

Need For Speed No Limits

8 COMMENTS

  1. Am si eu o probleme , am un telefon allview x2 soul si nu stiu de ce nu pot gasi jocul in android market si asta nu e singurul joc pe care nu l.am putut gasi . Jocul teoretic ar trebui sa.mi mearga pe telefon pt ca am prieteni care.l joaca pe telefoane mult mai slabe si le merge perfect , daca stiti ce e de facut va rog sa ma ajutati

  2. CUM FAC SA VAND MASINILE CARE LE AM PE STOC. MA REFER LA CELE CE DEPASESC UPGREIDURILE DE 15,20,25 DE ????

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

I agree