Connect with us

Stiri despre telefoane

Nexus Player Primul Android TV, Specificatii

Published

on

Nexus Player Primul Android TV, Specificatii

Nexus Player nu este vreo inventie de ultima ora, sunt o gramada de playere cubAndroid pe piata dar cu siguranta ca Nexus Player Android TV va fi ceva mai calitativ fata de gramada de oferte fabricata in China.

Google a anuntat dispozitivul ieri o data cu lansarea oficiala Android 5 Lollipop ceal mai recent update Android, Nexus Player fiind un dispozitiv fabricat de catre Asus si dotat cu un procesor Intel.

Advertisement

Specificatiile tehnice ale dispozitivului includ  procesorul tactat la 1.8GHz de tip Intel Atom, o placa grafica PowerVR, 1GB RAM, 8 GB stocare interna, suport vocal si design ce-l scoate in evidenta . Nexus Player va fi lansat oficial in luna noiembrie a acestui an iar pretul sau va fi de 99 $.

nexplay1

Google va lansa separat pentru acest player si un game controller, fiind de altfel primul gadget cu ajutorul caruia vei putea juca jocuri pe Nexus Player.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des