Acasă Stiri Android Si Noutati Nexus Player Primul Android TV, Specificatii

Nexus Player Primul Android TV, Specificatii

0

Nexus Player Primul Android TV, Specificatii

Nexus Player nu este vreo inventie de ultima ora, sunt o gramada de playere cubAndroid pe piata dar cu siguranta ca Nexus Player Android TV va fi ceva mai calitativ fata de gramada de oferte fabricata in China.

Google a anuntat dispozitivul ieri o data cu lansarea oficiala Android 5 Lollipop ceal mai recent update Android, Nexus Player fiind un dispozitiv fabricat de catre Asus si dotat cu un procesor Intel.

Specificatiile tehnice ale dispozitivului includ  procesorul tactat la 1.8GHz de tip Intel Atom, o placa grafica PowerVR, 1GB RAM, 8 GB stocare interna, suport vocal si design ce-l scoate in evidenta . Nexus Player va fi lansat oficial in luna noiembrie a acestui an iar pretul sau va fi de 99 $.

nexplay1 Nexus Player Primul Android TV, Specificatii

Google va lansa separat pentru acest player si un game controller, fiind de altfel primul gadget cu ajutorul caruia vei putea juca jocuri pe Nexus Player.

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here