baterie

Digi Mobil anunta teleportarea, cat costa optiunea 8G

Digi Mobil anunta teleportarea, cat costa optiunea 8G

Inca o veste surprinzatoare, astazi aflam ca in cadrul unei conferinte de presa neasteptate ce a avut loc in jurul orelor 23:62, Digi Mobil a facut un anunt uluitor care va schimba pentru totdeauna modul in care ne folosim dispozitivele mobile. Compania a declarat ca a dezvoltat si chiar va lansa in curand prima retea de comunicatii 7G din lume, care va oferi viteze de conexiune de neimaginat si va introduce un nou serviciu revolutionar de teleportare instantanee. Acest serviciu va fi gratis, acesta este marele avantaj!

Noua retea va asigura viteze de pana la un milion Gbps, permitand utilizatorilor sa descarce continut in format 158K in doar cateva secunde si sa se bucure de o calitate impecabila a convorbirilor video in timp real. Asta nu este tot, mare surpriza vine in forma unei caracteristici inovatoare, care va permite abonatilor Digi Mobil sa se teleporteze in orice loc de pe glob intr-o clipa.

“Am lucrat ani de zile pentru a pune la punct tehnologia necesara pentru a face acest lucru posibil si suntem mandri sa fim pionierii acestei noi ere a telecomunicatiilor”, a declarat un purtator de cuvant al companiei. “Teleportarea nu va mai fi doar un vis din filmele de science fiction. Incepand de astazi, oricine va putea sa calatoreasca instantaneu oriunde in lume cu ajutorul retelei noastre 7G.” A declarat Teleporteanul Gigel, respunzatorul serviciului.

Digi Mobil anunta teleportarea, cat costa optiunea 8G

Pentru a beneficia de acest serviciu revolutionar de teleportare, utilizatorii vor trebui sa descarce o aplicatie speciala pe dispozitivele lor mobile compatibile cu 7G. Apoi, vor trebui sa selecteze destinatia dorita si sa apese un buton simplu pentru a se teleporta. In plus, abonatii Digi Mobil vor avea posibilitatea de a invita prieteni si familie sa se alature lor in aceste calatorii instantanee, facilitand astfel intalniri si reuniuni care ar fi fost altfel imposibile din cauza distantei.

Din pacate, nu totul este roz si cateva limite si restrictii de care utilizatorii trebuie sa tina cont inainte de a se teleporta. Serviciul de teleportare va fi disponibil doar pentru cei care au un plan de date nelimitat si vor fi necesare anumite “credite de teleportare” pentru fiecare calatorie. Aceste credite vor putea fi achizitionate separat sau incluse in diverse pachete promotionale. 10 lei teleportarea.

Desi nu au fost dezvaluite toate detaliile legate de acest nou serviciu, Digi Mobil a promis ca va oferi mai multe informatii si demonstratii in curand. Se asteapta ca piata telecomunicatiilor sa fie profund surprinsa de aceasta inovatie, iar competitorii vor trebui sa se adapteze rapid pentru a nu ramane in urma. Be chill, acest articol este, desigur, o pacaleala de 1 Aprilie si nu trebuie luat in serios!