Acasă Review telefoane Noapte, un trepied si OnePlus 7 PRO (poze low light)

Noapte, un trepied si OnePlus 7 PRO (poze low light)

0

Noapte, un trepied si OnePlus 7 PRO (poze low light) – In materialele precedente, ma plageam de faptul ca in momentul in care faci poze, sesizezi ca apare o usoara nuanta albastruie peste rezultate.

Asta se poate vedea si in clipul video, dar si in articolul de aici. Insa, asa cum stiu cei de la OnePlus, telefonul a primit un nou update de soft, unul destul de cuprinzator. Acesta repara din neajunsurile camerelor foto/video.

Problema cu nuantele de albastru a disparut complet. Per total, captura a fost mult imbunatatita si cred ca acum, isi merita pe deplin locul 4 in clasamentul celor de la dxomark.com.

Mici schimbari au aparut si in aplicatia de camera, dar in continuare, sunt cateva aspecte care nu-mi plac. Spre exemplu, in modul “scena nocturna”, nu foloseste camera ultrawide. La fel si la filmare, indiferent de rezolutia selectata.

  • 48 MP, f/1.6, (wide), 1/2″, 0.8µm, Laser/PDAF, OIS
  • 8 MP, f/2.4, 78mm (telephoto), 3x zoom, Laser/PDAF, OIS
  • 16 MP, f/2.2, 13mm (ultrawide)

Am instalat si aplicatia GCam, portata pe OnePlus 7 de pe telefoanele Google Pixel. Versiunea pe care am folosit-o este slaba de tot si rezultatele sunt cu mult sub cele ale aplicatiei originale. Posibil sa fi nimerit o varianta de GCam mai slab optimizata, cert este ca nu am mai cautat alt apk.

Iata si capturile de noapte, toate au fost facute dupa ora 22. Primele poze sunt facute cu telefonul pus pe trepied. Apoi, am constatat ca nu am nevoie de un astfel de accesoriu, telefonul se descurca si fara. Pozele nu ies miscate.

Capturile de mai jos sunt facute cu modul “scena nocturna”. Cred ca ar fi iesit si mai ok daca alegeam “PRO” din meniul camerei, insa am vrut sa vad ce poate in modul standard. Pozele sunt redimensiunate si au trecut si printr-o compresie, aveau o dimensiune mult prea mare pentru a incapea in acest articol:

OnePlus 7 PRO (poze low light)

OnePlus 7 PRO (poze low light)

Consider ca sunt poze foarte bune in conditiile date si nu am observat probleme majore, distorsiuni, interpretari gresite ale culorilor, etc.

Asa arata si aplicatia de camera, am atasat cateva capturi de ecran. Rezolutia filmarilor si formatul pozelor, poate fi schimbat din partea de sus a aplicatiei:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.