Acasă Aplicatii telefoane Android

Noua versiune AnTuTu 6 este schimbata complet, detalii si download

7

Noua versiune AnTuTu 6 este schimbata complet, detalii si download – De curand, in Google Play a aparut o noua versiune a uneia dintre cele mai apreciate si descarcate aplicatii, este vorba de AnTuTu ce a ajuns acum la versiunea nr 6, versiune complet schimbata fata de ce stiam noi pana acum.

Absolut totul este schimbat, de la grafica, zona de scoruri, setari si interfata pana la testele pe care le executa pentru a arata performanta placii grafice si din cate am inteles, noua versiune este compatibila cu mai multe dispozitive Android de pe piata.

Fiind o aplicatie atat de populara in randul utilizatorilor de Android, prea multe despre ea nu are rost sa va zic deoarece cu siguranta aproape toti posesorii de telefoane si tablete au incercat-o macar o data. Observ ca primul pe lista este Huawei Ascend Mate 8 cu un impresionant punctaj de 92746 puncte, telefonul meu reuseste numai 47285p (;

Iata cum arata AnTuTu 6 pe un Samsung Galaxy Note 3:

DESCARCA ANTUTU 6

7 COMENTARII

  1. Această versiune e făcută pentru a scoate procesoarele americane din conul de umbra în care au cazut . Pe primul loc se află un procesor quad care 820 snapdragon pe doi A 9 x de la Apple pe trei e Nvidia x9 și deabia pe patru e Hisilicom 950 și pe cinci Exynos 7420 când în vechea variantă nu treceau de 65000 cele care acum trec de 100000 lejer. E o făcătură .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.