baterie

Noul UMi Plus a fost lansat, pretul este ceva mai mare fata de ce stiam!

Noul UMi Plus a fost lansat, pretul este ceva mai mare fata de ce stiam!

Noul UMi Plus a fost lansat astazi, 7 septembrie 2016 si iata ca va pot da toate detaliile legate de acest nou telefon de la UMi, dar si un clip video plus pret si specificatii tehnice finale.

Se pare ca numai o perioada pretul va fi mai mic cu 70 de dolari fata de cel real, astfel, telefonul va costa 179.99 USD in perioada de precomanda, apoi pretul va fi de 249.99 dolari, pret spun eu cam mare fata de ceea ce ofera. Cei de la UMi mai au in oferta ceva asemanator, ma refer la modelul Super, telefon ce seamana foarte mult la dotari cu cel lansat astazi, exista insa o diferenta la nivel de design, UMi Plus arata chiar bine, este adevarat.

 

In tabelul de mai sus ati vazut si specificatiile tehnice ale acestui nou telefon, desigur ca ma astept la o avalansa din partea magazinelor din China, acestea vor veni cu tot felul de promotii legate de acest telefon, cred ca si cei de la iHunt il vor aduce in Romania si probabil ca il vom vedea pe la eMag, ma astept la un pret ce se invarte in jurul sumei de 1500 de lei.

Specificatiile tehnice nu sunt deloc rele, ma intreb insa daca cei de la UMi au reusit sa implementeze pe acest telefon un sistem de operare bun si stabil, poate si camera foto sa fie una mai de calitate, aceasta este de fapt una dintre marile probleme ale acestor telefoane chinezesti. Desi aparent au senzori foto de calitate si produsi de companii de renume, pozele sau clipurile video capturate lasa destul de mult de dorit!

Pe site-ul, oficial UMi, vedem de altfel si multe materiale de prezentare pentru acest UMi Plus, materiale in care compania se lauda ca a introdus pe acest telefon numai componente de top si tehnica de generatie noua, desigur ca “pe hartie” suna totul bine, sistem audio performant, senzor de amprente cu deblocare rapida, baterie Sony, procesor puternic, camera Samsung, etc. Poate ajunge si pe la androidro.ro pentru un review, nu se stie niciodata!