Connect with us

Stiri despre telefoane

Promotie pentru accesoriile de telefoane mobile pe everbuying.net , preturi mici!

Published

on

O data la cateva luni, magazinele din China organizeaza diverse promotii pentru diferite produse sau categorii de produse, asa se intampla si in aceasta perioada, magazinul everbuying.net ne aduce in prim plan oferta lor pentru accesoriile de telefoane mobile, promotia a inceput astazi, insa nu am gasit o data de expirare.

Ca de fiecare data, oferta este impartita pe categorii, avem accesorii speciale pentru cei cu telefoane iPhone, cele mai populare produse, produse cu care ne putem incarca telefonul – inclusiv incarcatoare wireless sau baterii externe, esentiale pentru Android si o categorie in care sunt prezentate restul produselor.

Este adevarat ca nici nu am cautat care au fost preturile inainte de inceperea campaniei, insa ele acum par destul de accesibile. Mai jos, vedem cateva produse din fiecare categorie:

Advertisement

Editor’s Picks

Pentru o suma ce se invarte in jurul sumei de 7 dolari, am vazut un suport chiar inedit pentru telefoanele mobile, exista acolo si casti in ear, diferite tipuri de cabluri USB, un dispozitiv USB ce poate fi folosit pentru a gasi un telefon pierdut sau ca o telecomanda pentru camera foto, dar si alte cateva produse.

Stay in Charge

Advertisement

56

Aici, am vazut un incarcator wireless ieftine, el costa numai 6.99 dolari si isi face treaba bine, spun asta deoarece am primit si eu din China asa ceva, chiar am pus un articol pe site. In rest, sunt baterii externe de tot felul si aflate sub diferite branduri, am observat si Xiaomi dar si un incarcator solar (baterie externa)

Android Essentials

In aceasta categorie am intalnit iarasi cabluri de date, incarcatoare wireless dar si USB cu 4 porturi, o carcasa de protectie pentru Xiaomi dar si un telescop pentru telefoanele mobile, accesoriu universal. Sincer sa fiu, ma asteptam sa fie mai multe produse spre oferta din fiecare categorie, cred ca se mai putea lucra si la acest aspect.

Advertisement

Best of the Rest

erer

 In ultima categorie am intalnit alte gadgeturi mai mult sau mai putin traznite, un mini ventilator prin USB si special pentru Apple, dispozitive de tip selfie stick, o lampa cu LED-uri interesanta, un fel de lanterna mai puternica sau lumina suplimentara pentru poze si alte cateva produse.

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des