baterie

Noul UMi Plus, avem pret, specificatii tehnice, dar si cateva pareri despre acest nou telefon!

Noul UMi Plus, avem pret, specificatii tehnice, dar si cateva pareri despre acest nou telefon!

Noul UMi Plus se va lansa in data de 7 septembrie 2016, adica fix in aceeasi zi in care si celebrul iPhone 7 “va prinde viata”, desigur ca pe noi ne intereseaza aici telefonul cu sistem de operare Android, adica UMi Plus, acesta este sau mai bine zis va fi si cel mai nou telefon lansat de catre companie, specificatiile tehnice sunt foarte bune insa nu peste UMi Super.

De fapt, noul UMi Plus se aseamana destul de mult cu modelul Super, atat la interior cat si la exterior, de notat ca in cazul modelului Plus, senzorul de amprente este integrat in butonul HOME si parca telefonul arata ceva mai bine fata de modelul precedent. 

Este fara indoiala un telefon interesant, dar parca ma asteptam la ceva mai mult din partea celor de la UMi, la un pas mai mare. Posibil sa avem parte de asta in viitor si poate pana la sfarsitul anului, in 2016, compania UMi a fost destul de activa.

UMi Plus va costa fix 179.99 dolari si este pretul oficial, nu unul bazat pe zvonuri, la fel ca si specificatiile tehnice pe care le vom vedea mai jos, si acestea sunt oficiale si dezvaluite chiar de catre companie.

Insa, nu am aflat cu exactitate benzile 4G in care functioneaza acest UMi Plus si nici dimensiunile sale, ma astept ca foarte rapid el sa intre la precomanda in oferta magazinelor online din China si atunci vom vedea si restul detaliilor tehnice. Posibil ca acestea sa apara insa mult mai repede, adica in ziua lansarii, la fel cum este si posibil ca cei de la UMi sa ofere publicului si cateva materiale video.

Strict din pozele de prezentare, telefonul arata extrem de bine, are un design metalic unibody si pare destul de subtire, se anunta a fi un telefon interesant.