baterie

Jewel Mash, un joc gratuit de puzzle pe telefon, exista vieti nelimitate!

Jewel Mash, un joc gratuit de puzzle pe telefon, exista vieti nelimitate!

Jewel Mash Un Joc Puzzle cu Vieti Nelimitate – Jewel Mash nu e doar un alt joc de tip puzzle pentru Android, ci unul de calitate cu care veti pierde ore intregi ! Acum poate va intrebati de ce spun “de calitate” ?

In primul rand, producatorii acestui joc nu s-au gandit numai la banii jucatorilor spre deosebire de cei ce au dezvoltat jocuri precum Candy Crush, acolo unde anumite portiuni sunt imposibil de trecut si te obliga astfel sa cumperi pachete de gold, vieti, s.a.m.d.

Jewel Mash are o tematica exotica cu pirati, pietre pretioase si cufere de aur, jocul are foarte multe nivele, cu dificulati variabile dar care totusi pot fi trecute fara sa investiti bani.

Culorile jocului, animatiile si efectele jocului sunt atent facute si foarte fluente in plus aveti vieti nelimitate, un aspect ce poate conta pentru cei ce adora astfel de jocuri de tip puzzle pe telefonul mobil cu Android. 

Noua voastra aventura include insule periculoase si pesteri misterioase unde va trebui sa gasiti solutii a va gasiti calea si sa mergeti mai departe iar daca aveti probleme cu un nivel, nu trebuie sa va panicati pentru ca jocul va ofera foarte multe power ups care va usureaza scopul foarte repede.

Eu zic sa incercati acest joc daca va place genul puzzle, mie mi-a placut foarte mult si chiar as spune ca e unul dintre cele mai reusite jocuri de acest tip pentru ca nu a reusit sa ma enerveze ! (ceea ce e foarte important pentru mine)

Puteti sa descarcati Jewel Mash direct de pe Google Play facad click aici iar daca va place jocul, va recomand sa incercati si Fruit Bump, un alt joc de genul puzzle facut de acelasi producator, joc caruia i-am terminat toate nivelele. Daca doriti sa aflati mai multe despre Fruit Bump sau sa il descarcati, faceti click aici