Connect with us

Telefoane Chinezesti

Noul Vernee M5, specificatii tehnice, pret si poze reale

Published

on

Noul Vernee M5, specificatii tehnice, pret si poze reale

Noul Vernee M5, specificatii tehnice si poze reale cu acest telefon obil, el este anuntat acum oficial si de catre producator.

Desi am scris despre telefon inainte de informatiile oficiale venite de la companie, de data aceasta avem parte de specificatii tehnice reale, comunicatul producatorului si oferta magazinului gearbest.com

Noul Vernee M5, specificatii tehnice, pret si poze reale

Observam si un aspect oarecum pozitiv din partea companiei Vernee, pentru moment ei nu au anuntat clone de Mi Mix sau S8. Spun asta deoarece toti acesti mici producatori din China se lauda deja cu asa ceva.

Advertisement

Vernee M5 este un telefon cu dotari bune si pret atractiv, se inscrie astfel in tendinta actuala. 4GB RAM, 64GB stocare, 4G si un display de 5.2″.

Telefonul costa 129.99 USD si a intrat de curand in oferta magazinului gearbest.com, il vedem AICI.

Noul Vernee M5, specificatii tehnice, pret si poze realeVernee M5 are un design clasic, sticla in partea din fata si metal in spate, senzor de amprente sub senzorul camerei foto principale si un display destul de atipic.

Discutam aici despre 5.2″ si o rezolutie HD, 1280X720 pixeli, nu sunt multe telefoane care adopta o astfel de dimensiunie a ecranului.

Advertisement

Vernee M5 este disponibil pe negru sau pe albastru si are conectivitate 4G in benzile FDD-LTE 800/1800/2100/2600MHz, nu lipseste suportul pentru cartelele SIM, ambele de tip NanoSIM.

Noul Vernee M5, specificatii tehnice, pret si poze reale

Cei 4GB RAM ar trebui sa asigure o rulare destul de fluenta, asta impreuna cu procesorul dotat cu 8 nuclee si sistemul de operare Android 7.0 Nougat cu interfata VOS.

Noul Vernee M5, specificatii tehnice, pret si poze realePentru mai multe detalii legate de acest telefon sau de oferta completa a acestui producator, puteti intra AICI.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des