Noul Xiaomi Redmi 3S compatibil cu Digi 4G, cateva pareri, detalii si pretul sau

Xiaomi Redmi 3SXiaomi este clar un competitor important pentru firmele chinezesti insa nu numai,pana si Samsung sau Apple sunt amenintate de Xiaomi, a se vedea Xiaomi Mi5 un telefon extrem de aratos si puternic, un flagship in adevaratul sens al cuvantului. Suuccesul celor de la Xioami in acest domeniu este clar si nu are rost sa mai comentam despre acest aspect.
1466016908251046615 Noul Xiaomi Redmi 3S compatibil cu Digi 4G, cateva pareri, detalii si pretul sauXiaomi Redmi 3S aparut recent (iunie 2016) este varianta imbunatatita a lui Xiaomi Redmi 3, nu s-au schimbat foarte multe insa punctele centrale au fost imbunatatite, astfel avem un procesor mai puternic si evident un GPU mai puternic, un senzor de amprente, 2 sau 3 GB de RAM si 16 sau 32 GB stocare interna.
Camerele nu au fost schimbate, ecranul si bateria au fost pastrate si ele, design-ul a fost foarte putin schimbat datorita senzorului de amprente plasat sub camera principala caci alte diferente majore nu observ.

Specificatii complete Xiaomi Redmi 3S :

[komper pid=188 category=1]

Ca tot vorbeam despre design, nici dimensiunile telefonului nu s-au schimbat, greutatea identica, avem in plus insa versiunea de Android. Pe Redmi 3 intalnim Android 5.1 Lollipop cu interfata MIUI 7.0 in timp ce pe Redmi 3s avem deja noul Android 6.0.1 Marshmallow cu interfata MIUI 7.3.
Xiaomi-Redmi-3s Noul Xiaomi Redmi 3S compatibil cu Digi 4G, cateva pareri, detalii si pretul sauCa si modelelul anterior, telefonul Xiaomi Redmi 3S este compatibil cu operatorul Digi 4G, avem banda 38 printre specificatiile acestui telefon si asemanarile nu se termina aici, nici macar in materie de preturi nu avem vreo schimbare importanta, cam asa arata oferta la ora actuala:

150 USD – Redmi 3S cu 2 GB RAM si 16 GB stocare
210 USD – Redmi 3S cu 3GB RAM si 32 GB stocare

Preturile sunt foarte bune iar spre surprinderea mea deja au aparut si in Romania prin cadrul unui magazin local, nu are rost sa il pomenesc iar preturile nu sunt atat de umflate pe cat ma asteptam insa evident ca este o crestere fata de pretul din China. Ca un mic secret va spun ca acest telefon este deja in drum spre androidro.ro si tot de la gearbest.com.

CITESTE SI:  Doogee Mix Lite, mai slab dotat si cu pret mai mic!

3 COMMENTS

  1. Dacă varianta de 3GB ram si 32GB memorie interna pe QM este 750 roni, așteptăm să apara si in oferta Digi ca e plină oferta de Allview-uri ?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here