Connect with us

Stiri despre telefoane

Noutate in WhatsApp incepand de astazi, poti sa editezi mesajele

Published

on

Noutate in WhatsApp incepand de astazi, poti sa editezi mesajele

Informatia oficiala apare chiar pe blogul aplicatiei WhatsApp, este vorba despre posibilitatea de a edita mesajul dupa ce l-ai trimis, o poti face in primele 15 minute.

Pentru inceput, noua caracteristica va sosi pe telefoanele Apple (iPhone) si pe Windows, urmand ca in curand sa soseasca si pe Android (de ce suntem ultimii?).

Este o metoda buna de a corecta eventualele greseli de ortografie sau cele cauzate de tastarea gresita sau de completarea automata. Sau poate atunci cand te-ai certat cu cineva si scrii un cuvant urat si ulterior iti dai seama ca nu a fost bine cum ai procedat.

Advertisement

Important de retinut este ca mesajul modificat nu va fi retrimis destinatarului, adica acesta nu va primi inca o notificare sonora, este un aspect pozitiv.

Noutate in WhatsApp incepand de astazi, poti sa editezi mesajele

Tot ce ai de facut este sa tii apasat pe un mesaj trimis si sa selectezi optiunea “Editati” din meniu in decurs de un sfert de ora de la expediere.

Mesajele care au fost modificate in WhatsApp vor avea notatia “editat” alaturi, astfel incat destinatarii sa fie la curent cu schimbarea fara a vedea istoricul editarii. Atat mesajele tale cat si modificarile efectuate sunt protejate prin criptare completa, la fel ca toate mesajele, fisierele media si apelurile private.

Advertisement

Aceasta functie a inceput sa fie introdusa pe plan mondial si va fi accesibila pentru toti utilizatorii in saptamanile urmatoare. Din pacate, nu putem inca sa modificam pozele sau alte fisiere media pe care le-am trimis, ele vor ramane acolo. Este foarte important sa aveti aplicatia actualizata si sa cautati in Google Play versiunile noi aparute.

Trebuie sa citesti si:

Ce insemna acel C.E scris pe spatele telefoanelor mobile

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Citite des