Noutatile Allview la MWC Barcelona 2018, dispozitive inteligente si pentru moment, nu ne-a fost prezentat noul Allview X5 Soul. Este un terminal asteptat de multa lume, el va avea un display in stilul Apple iPhone X.

In schimb, pentru moment, cei de la Allview au prezentat mai multe dispozitive inteligente, entertainment si smart home, controlate prin intermediul asistentului vocal AVI, in care pot fi integrate pana la 100 de limbi. Observam ca asistentul personal AVI isi intra serios in rol si il regasim pe tot mai multe dispozitive.

O alta noutate este data de View Bass, concept dezvoltat chiar de catre companie! Iata si comunicatul oficial:

noutatile allview la mwc barcelona 2018, dispozitive inteligente

“AVI va face primii pasi in directia smart home, astfel ca prin noua versiune va fi capabil sa comande functionarea aparatelor electronice din locuinte, cu ajutorul unui smart controller dezvoltat de echipa de cercetare si dezvoltare a companiei. Smart controller-ul poate fi montat rapid in prizele din locuinte si controlat cu ajutorul dispozitivelor smart Allview. In plus, compania brasoveana dezvolta noi functionalitati care ii vor oferi consumatorului posibilitatea de a comanda prin intermediul asistentului vocal, AVI, servicii si produse uzuale.

La MWC 2018 a fost prezentat si un prototip pentru un concept nou dezvoltat de la zero de echipa Allview – boxa inteligenta cu display integrat, View Bass. AVI si View Bass vor fi interconectate, iar utilizatorii vor putea solicita asistentului vocal sa redea videoclipuri de pe YouTube, sa sune sau sa trimita mesaje catre persoanele de contact, sa afiseze prognoza meteo, sa creeze si sa faca liste de cumparaturi si multe altele. De asemenea, utilizatorii pot face apeluri video catre familie si prieteni, pot porni televizorul sau pot seta temperatura din locuinta proprie direct prin intermediul boxei inteligente.

CITESTE SI:  LG V40 ThinQ, specificatii tehnice dezvaluite

Noul concept dezvoltat de catre companie si lansarea boxei inteligente, View Bass, vor marca o noua etapa in dezvoltarea AVI. Ne apropiem cu pasi repezi de viziunea noastra din momentul formarii companiei, aceea de a oferi consumatorilor posibilitatea de a-si controla stilul de viata intr-un mod cat mai simplu posibil prin intermediul tehnologiei.”, a declarat Lucian Peticila, fondatorul si directorul general Allview. “A fost nevoie de multi pasi pentru a ajunge in acest punct, care nu ar fi fost posibil fara saltul tehnologic din ultimii ani si fara extinderea echipei de R&D”, a adaugat Lucian Peticila.

La MWC 2018, Allview a prezentat un stand interactiv prin care utilizatorii au putut testa asistentul vocal AVI in 11 limbi (romana, engleza, spaniola, poloneza, germana, ceha, maghiara, sarba, greaca, bulgara, slovaca), cu ajutorul telefoanelor Allview. Standul a simulat comenzile specifice pentru transformarea locuintei intr-una inteligenta: aprinderea luminilor sau pornirea aparatelor electronice. Smart Controller-ul AVI urmeaza sa fie introdus in curand in gama de produse Allview.

10 COMMENTS

  1. Cu noile imbunatatiro la asistenul vocal si cu peste 100 de limbi cred ca o sa se formeze o concurenta intre AVI si SIRI

  2. Boxa aceea cu tableta integrata este destul de interesanta, imi place ca au dezvoltat destul de mult asistentul vocal. A devenit mult mai util.

  3. Mi se pare foarte interesant ce au prezentat, asistentul vocal devine din ce in ce mai util pe zi ce trece.

  4. Cat despre acea boxa View Bass pot spune ca imi place cum a fost conceputa, arata bine, dar sunt curios si ce specificatii are.

  5. Arata bine si prototipul prin care arata de ce capabil AVI, intr-adevar de la lansarea lui pana acum a evoluat destul de mult.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

I agree