Connect with us

Stiri despre telefoane

Telefoane Xiaomi fara avans la Digi Mobil, iata ce oferte au

Published

on

Telefoane Xiaomi fara avans la Digi Mobil – teoretic, ar trebui sa fie disponibile 3 modele sub brand Xiaomi. Cel putin asta reiese daca vedem clipul lor promotional. Insa, pe site-ul digiromania.ro, sunt numai doua.

Digi stie ca atrage clientii cu abonamentele prin care ofera internet nelimitat *, sunt chiar abonamente destul de atractive. Nu fac des super oferte la telefoane mobile si spre deosebire de concurenta, adopta strategii diferite.

Spre exemplu, telefoanele disponibile in rate, pot fi achizitionate numai de catre clientii deja existenti cu un abonament fix la ei, adica TV sau internet. Daca ar fi vrut cu adevarat sa atraga clienti noi si cat mai multi, nu ar fi impus aceasta regula.

Advertisement

Telefoane Xiaomi fara avans la Digi Mobil –  Insa, stiu ca nu duc lipsa de abonati si acestia nu sunt atrasi in mod special de ofertele la telefoane, mai mult de abonamentele mici cu mult trafic 4G inclus.

Xiaomi Redmi 9 si Xiaomi Redmi A, ele sunt telefoanele care pot fi achizitionate in rate, fara plata unui avans. Preturile sunt valabile la portarea unui abonament (indiferent de tipul acestuia), nu si a unei cartele preplatite.

Xiaomi Redmi 9 devine oficial, pret 614 lei si 4 camere foto

Redmi 9 are un pret intreg de 649 lei, sau 0 lei avans si rate lunare de 54 lei. Daca venim cu un prepay, vom fi nevoiti sa platim un avans de 129 lei si apoi, rate lunare de 43 lei. Versiunea cu 3GB memorie RAM si 32GB stocare, procesor MediaTEK G80 (12nm/2020/Cortex A55 si A75) si IPS LCD de 6.53 inch.

Advertisement

Redmi A – pretul intreg este de 449 lei, dar si in cazul lui se aplica oferta cu zero avans. 0 avans si 37 lei rata lunara in cazul portarii unui abonament, sau 89 avans si 30 lei rata lunara. Ratele sunt valabile pentru abonamentele incheiate pe 24 luni (valabil si pt Redmi 9).

Xiaomi Redmi 9A primeste o versiune cu 6GB RAM, pretul ramane bun

Telefoane Xiaomi fara avans la Digi Mobil – Specificatiile lui Redmi A includ un procesor MediaTEK Helio G25 (12nm/2020/Cortex A53), 2GB RAM, 32 GB stocare, baterie de 5000 mAh si display HD de 6.53″.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
3 Comments

3 Comments

 1. Alin

  octombrie 9, 2020 at 07:34

  Nu cred ca se porteaza prea multi la asemenea oferte 🙂
  Din contra as cam pleca de la ei pt lipsa de semnal in destul de multe zone

  • tytytr

   octombrie 9, 2020 at 17:27

   Aline gresesti de cand 2G pentru convorbiri si sms au Semnal cei dela DIGI peste Tot din pacate asa ca mai intereseazate

   • Alin

    octombrie 11, 2020 at 09:38

    Pa-i ma intereseaza 4G-ul in primul rand 🙂
    Si cum sa ma interesez mai bn daca am digi de cand au aparut? Lol :))
    Dubios cum se baga unii in seama aiurea :))

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des