baterie

Telefoane Xiaomi fara avans la Digi Mobil, iata ce oferte au

Telefoane Xiaomi fara avans la Digi Mobil, iata ce oferte au

Telefoane Xiaomi fara avans la Digi Mobil – teoretic, ar trebui sa fie disponibile 3 modele sub brand Xiaomi. Cel putin asta reiese daca vedem clipul lor promotional. Insa, pe site-ul digiromania.ro, sunt numai doua.

Digi stie ca atrage clientii cu abonamentele prin care ofera internet nelimitat *, sunt chiar abonamente destul de atractive. Nu fac des super oferte la telefoane mobile si spre deosebire de concurenta, adopta strategii diferite.

Spre exemplu, telefoanele disponibile in rate, pot fi achizitionate numai de catre clientii deja existenti cu un abonament fix la ei, adica TV sau internet. Daca ar fi vrut cu adevarat sa atraga clienti noi si cat mai multi, nu ar fi impus aceasta regula.

Telefoane Xiaomi fara avans la Digi Mobil, iata ce oferte au

Telefoane Xiaomi fara avans la Digi Mobil –  Insa, stiu ca nu duc lipsa de abonati si acestia nu sunt atrasi in mod special de ofertele la telefoane, mai mult de abonamentele mici cu mult trafic 4G inclus.

Xiaomi Redmi 9 si Xiaomi Redmi A, ele sunt telefoanele care pot fi achizitionate in rate, fara plata unui avans. Preturile sunt valabile la portarea unui abonament (indiferent de tipul acestuia), nu si a unei cartele preplatite.

Xiaomi Redmi 9 devine oficial, pret 614 lei si 4 camere foto

Redmi 9 are un pret intreg de 649 lei, sau 0 lei avans si rate lunare de 54 lei. Daca venim cu un prepay, vom fi nevoiti sa platim un avans de 129 lei si apoi, rate lunare de 43 lei. Versiunea cu 3GB memorie RAM si 32GB stocare, procesor MediaTEK G80 (12nm/2020/Cortex A55 si A75) si IPS LCD de 6.53 inch.

Redmi A – pretul intreg este de 449 lei, dar si in cazul lui se aplica oferta cu zero avans. 0 avans si 37 lei rata lunara in cazul portarii unui abonament, sau 89 avans si 30 lei rata lunara. Ratele sunt valabile pentru abonamentele incheiate pe 24 luni (valabil si pt Redmi 9).

Xiaomi Redmi 9A primeste o versiune cu 6GB RAM, pretul ramane bun

Telefoane Xiaomi fara avans la Digi Mobil – Specificatiile lui Redmi A includ un procesor MediaTEK Helio G25 (12nm/2020/Cortex A53), 2GB RAM, 32 GB stocare, baterie de 5000 mAh si display HD de 6.53″.