Acasă Stiri Android Si Noutati Nu pot raspunde unui apel, telefonul se blocheaza

Nu pot raspunde unui apel, telefonul se blocheaza

0

Nu pot raspunde unui apel, telefonul se blocheaza –  Se intampla destul de des si cred ca majoritatea utilizatorilor de telefoane mobile cu Android au experimentat acest bug. Caci este probabil un bug, unul ce apare ca urmare a incarcarii excesive a telefonului mobil, a fisierelor corupte sau a unui sistem de operare care nu a fost actualizat.

Pur si simplu, exista momente cand cineva te suna si nu poti raspunde la telefon, acesta ramanand blocat. Dar daca ramane blocat permanent pe imaginea respectiva (care reprezinta apelul) si este un telefon mobil caruia nu-i poti scoate bateria? Ce te faci in acest caz?

O alta situatie este cea in care efectiv, telefonul se blocheaza complet, indiferent de aplicatia in care esti si la fel, nu este unul caruia poti sa-i scoti bateria si sa-l repornesti rapid. Daca experimentezi aceasta problema, exista o rezolvare destul de simpla. Insa, din pacate, aceasta rezolvare trateaza numai efectul, nu si cauza.

Vreau sa spun ca nu este exclus ca acelasi comportament sa apara si in viitor, sa mai apara momente in care se blocheaza cand te suna cineva sau cand esti intr-o aplicatie. In orice caz, rezolvarea este sa faci o oprire fortata, modalitate care functioneaza pe toate telefoanele mobile unibody (cu bateria integrata).

Tot ce trebuie sa faci, este sa tii apasat butonul power pana in momentul in care telefonul se opreste. Poate dura in jur de 10 secunde, timp in care trebuie sa tii butonul apasat. Ar fi o solutie in cazul in care depistezi aplicatia care-ti face probleme, inclusiv cea de apelare.

Intra in meniul telefonului -> setari -> aplicatii. Aici, cauta aplicatie care crezi ca-ti face probleme, apasa pe ea, cauta unde scrie “stocare si memorie cache”. Deschide aceasta optiune si apoi, apasa pe “goliti memoria cache” si pe “stergeti datele stocate”. Daca faci asta, trebuie sa stii ca setarile aplicatiei vor reveni la cele initiale. Daca ai conturi sau parole salvate, va trebui sa le reintroduci in aplicatia respectiva.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here