Connect with us

Stiri despre telefoane

O lansare cu intrebari multe, Dacia Duster 3 model 2024

Published

on

Asa cum deja stiti si cum am prezentat aici, Dacia a prezentat ieri noul model, un Duster care arata mult mai bine, mai modern si mai frumos.

Retinem ca este o lansare oficiala. Spun asta deoarece detalii despre ea sunt si pe site-ul oficial, www.dacia.ro. Dar nu sunt prea multe detalii pe site, cateva chestii sumare si imagini frumoase, este o masina reusita. Am vazut toate clipurile de prezentare pe YouTube si prea multe nu am aflat.

Cateva nelamuriri despre Dacia Duster 3 model 2024

1 – De ce nimeni nu a pornit masina si de ce nu s-a mers cu ea?

Advertisement

2 – De ce nimeni nu a filmat pe sub noul model, asa am fi aflat mult mai multe despre el.

3 – De ce nimeni nu ne-a aratat cate airbag-uri are, unde sunt amplasate.

4 – De ce nu s-a discutat despre materialele folosite la interior si unde sunt partile moi, daca plansa de bord este exclusiv fabricata dintr-un material tare.

Advertisement

5 – Prea putine informatii tehnice, nici macar pe site nu sunt prezentate (acum) motorizarile disponibile si specificatiile.

6 – S-a vorbit prea mult in clipurile de pe YouTube despre acel sistem Youclip, cel care ne permite sa fixam in siguranta anumite accesorii (suport telefon, suport pahar, lanterna, etc.) Nu stiu cine cumpara masina exclusiv pentru asa ceva.

7 – Prea putine date tehnice despre motorizari, nu cred ca cineva a intrebat de ce lipseste 1.5 DCi, motorul diesel si nici nu s-a discutat prea mult despre lipsa acestuia.

Advertisement

7 – Nu am vazut farurile in actiune, semnalizarile, etc. Sistemul audio al masinii nu a fost prezentat.

8 – Ati vazut in vreun clip noul Duster 2024 cu capota ridicata? Sa vedem si noi ce se afla pe acolo, accesoriile, etc. Nu neaparat motorizarea.

Probabil ca autoturismele acelea (cele din clipuri) nu sunt in totalitate finalizate si poate ca vor mai aparea schimbari. Insa, de ce nu au mai amanat lansarea o perioada si de ce s-au grabit cu aceasta prezentare, una statica si destul de sumara?!

Advertisement

Personal, m-as fi multumit cu niste poze…practic asta am vazut…Cam toata presa a facut materialele video asemanatoare.

Deci, este posibil ca abia in aprilie sa avem parte de o lansare adevarata si de teste de condus sau de prezentari mult mai amanuntite.

In concluzie, eu nu prea am inteles ce anume s-a dorit cu aceasta lansare, una care mai mult ne-a afundat intr-un mister si mai mare. Poate ca asta s-a dorit?

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement

Citite des