baterie

MediaTek Dimensity 9300 impresioneaza in testele AnTuTu Benchmark

MediaTek Dimensity 9300 impresioneaza in testele AnTuTu Benchmark

Rezultatele recent publicate ale testelor AnTuTu Benchmark pentru cipsetul MediaTek Dimensity 9300 arata o performanta de top, stabilind un nou standard in industria tehnologiei mobile.

Cu o configuratie robusta de patru nuclee super-mari Cortex-X4 si patru nuclee mari Cortex-A720, precum si un GPU puternic Immortalis-G720, Dimensity 9300 demonstreaza capacitatea sa de a concura cu cele mai avansate cipuri de pe piata, un bun exemplu ar fi gama high end de la Qualcomm, adica Snapdragon.

Dispozitivul folosit pentru testare includea 16GB RAM si 512GB de stocare, ruland pe sistemul de operare Android 14. Scorul total atins in testele AnTuTu a fost de 2,055,084 puncte, depasind pragul de 2 milioane si plasand Dimensity 9300 in fruntea performantei pentru dispozitivele Android.

Aceste rezultate sugereaza ca viitoarele smartphone-uri de top care vor utiliza acest cipset vor oferi utilizatorilor o experienta imbunatatita in termeni de viteza si responsivitate. Sa vedem adevaratele rezultate cu care vor sosi primele telefoane dotate cu Snapdragon 8 Gen 3.