Acasă Telefoane Chinezesti Oferta limitata pentru telefonul Vernee Apollo Lite pe everbuying.net

Oferta limitata pentru telefonul Vernee Apollo Lite pe everbuying.net

0

Oferta limitata pentru telefonul Vernee Apollo Lite pe everbuying.net, la inceputul zilei au fost 150 de bucati la reducere si se pare ca se dau repede aproape toate, in dreptul pretului vedem si cate bucati mai sunt in stoc, pretul este de 179.99 USD, asta inseamna aproximativ 720 lei, pret super bun pentru acest telefon. Vorbim de varianta silver, nu cea neagra care este mai iefina in Romania, silver costa la ora actuala la noi in tara cam 1350 lei.

14cfdyu

Daca ar fi sa adaugam si taxele vamale sau TVA, tot nu ajungem nici pe departe la pretul de la noi din tara, telefonul este unul dotat fara indoiala si am scris multe articole de-a lungul timpului legate de acest model, Vernee incearca sa profite la maxim si promoveaza foarte mult acest telefon, pe everbuying.net ambele variante de culoare au acelasi pret.

12-155555

Specificatiile sunt excelente si cei de la Vernee sustin chiar ca acest telefon reuseste sa obtina in AnTuTu unul dintre cele mai bune scoruri din acest segment de pret, peste 90.000 de puncte si putine sunt telefoanele chinezesti ce se lauda cu un scor atat de mare in acest test de benchmark. Procesor puternic MTK6797 Helio X20 Max 2.5GHz 64-bit Deca Core ARMv8 (A32, A64) si 4GB memorie RAM, de remarcat ca nu sunt foarte multe telefoane ce impart acest procesor, el a fost primul dotat cu acest procesor.

VEZI OFERTA DE PRET PE everbuying.net

[komper pid=166 category=1]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.