baterie

Cat costa in Romania ceasul cu ecran curbat? Nubia Alpha SW1002

Cat costa in Romania ceasul cu ecran curbat? Nubia Alpha SW1002

Cat costa in Romania ceasul cu ecran curbat? Nubia Alpha SW1002 – Pretul nu este unul chiar mic, discutam despre un smartwatch aparut la inceputul anului 2019. Dar cu siguranta este ceva deosebit si pot spune ca frumos. Atrage in primul rand prin design, nu neaparat prin functii.

Va trebui sa platiti 899 lei in cazul in care va doriti acest gadget, oferte vine de la quickmobile.ro si produsul este in stoc, am pus link la final. Vedeti si un scurt material video mai jos, clipul este destul de relevant.

Pare ceva desprins din filmele SF si nu stiu ca un alt producator sa fi lansat ceva asemanator. Specificatiile tehnice ale acestui ZTE Nubia Alpha nu sunt deloc de neglijat. Are chiar un sistem de operare special, procesor Qualcomm, rama fabricata din otel inoxidabil si suporta chiar eSIM.

Chipset Qualcomm MSM8909W Snapdragon Wear, unul care are chiar 4 nuclee si ajutat in acest caz de 1GB memorie RAM. Are chiar si un GPU de tip Adreno 304, sistemul de operare pare a fi unul dezvoltat chiar de catre ZTE si special pentru acest smartwatch.

Cat costa in Romania ceasul cu ecran curbat? Nubia Alpha SW1002

Ecranul este totusi piesa care ne atrage si care acopera o buna parte din cadrul acestui ceas, un body ratio de 121%. Un AMOLED cu o curbura foarte pronuntata, are o diagonala de 4 inch si o rezolutie 192 x 960 pixeli.

1GB memorie RAM, 8GB stocare interna, ceasul Nubia Alpha are inclusiv o camera foto de 5MP, difuzor, conectivitate WiFi si Bluetooth, GPS si o baterie cu o capacitate de 500 mAh. Pretul de 899 lei in Romania, pret nu foarte mic la prima vedere, dar este totusi ceva deosebit.